Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to znaczy ze super je. To bardzo dobrzeDziewczyny Pomocy,
Jak często sikają Wasze dzieci? Ja mam co 2h pieluche bardzo mokrą, czy to normalne?
Tylko u nas dieta właśnie dlatego jest problem. No a z piciem różnie, jak je chce to pluje.suszona śliwka, u nas działała cuda jak małego na początku rd zatykalo no i picie wody.
Oliwkioliwki u moich dzialaja bosko. Kupa jest w 15min![]()
nie mam pojecia jaki, ja sie na tym nie znam. My tylko zielone lubimy i takie jemy. Dziewczyny w sporych ilosciach.Oliwkiczekaj czekaj A czarne czy zielone? Jakie one mają indeks chyba niski?
Nie mam doswiadczenia jeszcze wiec tylko z teorii moge powiedziec. Nie wiem jeszcze jak bede dziecko ubierac tak do konca (np body i pajac? Czy bedzie bardzo goraco - sierpien-m - i tylko body). Wiec ja postawilam glownie na 10 szt body na start i pajace. To na poczatek a potem bedziemy sie jakos odnajdywac w rzeczywistosci. Mam tez duzo ciuchow po kims, wiec nie wydalam milionow monet, mam spodenki i body i pajace na 62. Z kolei mysle ze wole miec wiecej i nie ubrac niz po porodzie albo prac naokraglo albo ganic meza po sklepach. Bede na pewno zmeczona i wole juz o tym wtedy nie myslec. Tak mi sie sklada to dzis.Ale po ile szt rozmiaru się kupuje ?
WiadomoHehehe oj tak.Tylko jak sobie przypomne-mam corcie-ze myslalam ze bede ja stroic w sukieneczki to smieje sie sama z siebie bo zycie weryfikuje.Jak byla mniumnia to wygodniej nawet ja bylo wziac na rece w spodenkach.Teraz jak ma 9 miesiecy i zaczyna przygode z czworakowanie siadaniem i stanie to spodenki tez wygodniejsze.Czasami zdarzy sie sukienka![]()
A, mam taki pamietnik ciazy i w nim jest lista rzeczy na wyprawke, i tam info znalazlam po ile sztuk i czego potrzebaAle po ile szt rozmiaru się kupuje ?
hahha to u nas 7.5 mca i przy rd 1 kupa dziennie(okazjonalnie 2) ale z zegarkiem w ręku o 5 albo 5.30...musze mowie ze spanka nie ma potem?mój 1,5 roku zależy ale 3-5 taki ma rozrzut. Jedna jest o 7 rano przed pójściem do opiekunki, normalnie jak w zegarku![]()