Ja szczepilam 6in1 tam sa na te pneumokoki.nic jej nie bylo po tych szczepionkachDziewczyny szczepicie wasze dzieciaki szczepionka skojarzoną czy nie? I czy dodatkowo np na menigokoki czy pneumokoki szczepicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja szczepilam 6in1 tam sa na te pneumokoki.nic jej nie bylo po tych szczepionkachDziewczyny szczepicie wasze dzieciaki szczepionka skojarzoną czy nie? I czy dodatkowo np na menigokoki czy pneumokoki szczepicie?
A pamiętasz cenę?Ja szczepilam 6in1 tam sa na te pneumokoki.nic jej nie bylo po tych szczepionkach
u mnie sa tylko skojarzone i obie corki szczepilam 6w1. Na pneumokoki i jeden szczep meningo tez. No i obowiazkowo Na rotawirusy.Dziewczyny szczepicie wasze dzieciaki szczepionka skojarzoną czy nie? I czy dodatkowo np na menigokoki czy pneumokoki szczepicie?
Co szczepienie to 480zlA pamiętasz cenę?
Kupiłam skojarzoną, nowsza i mniej kłucia. Ceny nie pamiętam.Dziewczyny szczepicie wasze dzieciaki szczepionka skojarzoną czy nie? I czy dodatkowo np na menigokoki czy pneumokoki szczepicie?
Ja szczepie tymi na nfz. Teraz szczepionki na pneumokoki i rotawirusy są też za darmo , dokupiłam tylko meningokoki Bexsero. obecnie kosztuje 380 zł.Dziewczyny szczepicie wasze dzieciaki szczepionka skojarzoną czy nie? I czy dodatkowo np na menigokoki czy pneumokoki szczepicie?
Ja szczepie skojarzonymi i na reszte tez.Taka straszna madka jestemDziewczyny szczepicie wasze dzieciaki szczepionka skojarzoną czy nie? I czy dodatkowo np na menigokoki czy pneumokoki szczepicie?
no raczej na nic nie czekać jechaćDziewczyna zaczęłam krwawić, taka żywo czerwona krwią. Co robić? Jechać na izbę przyjęć?
Nic ci nie pomoga,jutro do lekarza na usg.Jak masz krwiaka to tylko przez ruch gorzej bedzie.Lez .Dziewczyna zaczęłam krwawić, taka żywo czerwona krwią. Co robić? Jechać na izbę przyjęć?