Magda 1234
Fanka BB :)
Hej pojechałaś na izbę , daj znać co u Ciebie , może to być krwiwkDziewczyna zaczęłam krwawić, taka żywo czerwona krwią. Co robić? Jechać na izbę przyjęć?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej pojechałaś na izbę , daj znać co u Ciebie , może to być krwiwkDziewczyna zaczęłam krwawić, taka żywo czerwona krwią. Co robić? Jechać na izbę przyjęć?
Dopiero się wybieramy do PL za miesiąc [emoji847]Cudnie!!! Gratuluję z całego serduszka ♡ Jesteście jeszcze w Polsce czy już spowrotem na wyspach ?
No rozumiem Cie bardzo , ja obie ciąże przelezane ostatnia 6 miesięcy to bałam się do toalety chodzić nawet... Jeździłam też prywatnie do dr Bety który przyjmuje w Londynie i Coventry jeśli będziesz tutaj chciała prywatnie oglądać dzidzię to on jest bardzo dobry lekarzDopiero się wybieramy do PL za miesiąc [emoji847]
W UK zrobiłam badania żeby być trochę spokojniejsza . Chociaż spokojna to ja już nigdy nie będę [emoji6][emoji6][emoji6][emoji8]
Ostatnio były bardzo niekorzystne warunki atmosferyczne. Wysokie ciśnienie. Oj kochana jeszcze nie raz sobie razem poplaczecie ale za to ile się będziecie śmiać razem. Teraz już jesteś zależna od nastroju i kondycji młodego. Nie pociesze Cię bo to chyba nigdy nie przechodzi. Dla mnie to było aż przerażające że jestem tak zależna od Natalki A teraz i od Basi. Moja narazie odpuka tylko śpi i je.Lepiej. Zrobił tylko jedną kupę i troszkę rzadką. Był w miarę spokojny oprócz ataku płaczu w południe - ja z nim ryczalam.
I teraz coś kwekolił ale bez płaczu, więc luz. I właśnie chyba usnął, ciiiii, bo skubany usłyszy i cyk, oko będzie otwarte
Może te jego ataki płaczu były związane z tym że 3 dni nie dostawał biogai i delicolu. Bo przesyłka się spóźniała
![]()
Hip hip huuuurrraaaaDopiero się wybieramy do PL za miesiąc [emoji847]
W UK zrobiłam badania żeby być trochę spokojniejsza . Chociaż spokojna to ja już nigdy nie będę [emoji6][emoji6][emoji6][emoji8]
Hej, byłam na Izbie. Przemiłe położone i wspaniała Pani doktor, nie spodziewałam się tyle serdeczności w takim miejscu. Dzieciaki zdrowe, pięknie rosną, serduszka biją. Krwawienie bylo najpewniej z podraznionej szyjki macicy.Hej pojechałaś na izbę , daj znać co u Ciebie , może to być krwiwk
SuperHej, byłam na Izbie. Przemiłe położone i wspaniała Pani doktor, nie spodziewałam się tyle serdeczności w takim miejscu. Dzieciaki zdrowe, pięknie rosną, serduszka biją. Krwawienie bylo najpewniej z podraznionej szyjki macicy.
Dziewczyny mam wyniki NIPT i mogę już się pochwalić,że spodziewamy się zdrowego chłopca [emoji170] no jaka ulga ! I mdłości odpuszczają więc kolejna ulga [emoji6]
super Kochana to Twój czas terazDziewczyny mam wyniki NIPT i mogę już się pochwalić,że spodziewamy się zdrowego chłopca [emoji170] no jaka ulga ! I mdłości odpuszczają więc kolejna ulga [emoji6]
Jak ty mnie wystraszyłaś!!! W nocy aż mnie brzuch rozbolał. Najważniejsze, że z maluchami wszystko dobrze[emoji8]Hej, byłam na Izbie. Przemiłe położone i wspaniała Pani doktor, nie spodziewałam się tyle serdeczności w takim miejscu. Dzieciaki zdrowe, pięknie rosną, serduszka biją. Krwawienie bylo najpewniej z podraznionej szyjki macicy.