• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Gotadora ojej... to jak Ty kochana bedziesz lezec sama w domku?? moze niech cie przytrzymaja do sierpnia w szpitalu to juz bedzie duzo bezpieczniejszy czas dla maluchów i Twoj mezus juz na miejscu bedzie sie wami opiekowal :tak:, nie interpretuj tego jako straszenie ja to poprostu sama przechodzilam i wiem ze z szyjka nie ma żartów.. tym bardziej jak nie chca Ci krazka zakladac.. Trzymam kciuki za Twoje usg w przyszlym tygodniu jesli dobrze pamietam :tak::tak:

reklama
Hej dziewczyny! Nie udzielam się tutaj ale może ktoś mnie jeszcze pamięta....
Czasem Was podczytuje ale nie mam czasu żeby pisać, praca, dom no i udzielam się na innym wątku, także po prostu czasu brak...:sorry:
Gratuluję tym co właśnie urodziły i tym co niedawno dołączyły do grona ciężarówek:-)
Ja dziś byłam na usg połówkowym i chciałam się pochwalić że dzidzia jest cała i zdrowa, wszystko jest na swoim miejscu i tak jak być powinno-co najważniejsze. Co do płci to nie ma 100% pewności bo nie bardzo chciała się pokazać, nóżki miała cały czas skrzyżowane i uda były przy sobie, ale lekarz powiedział że nie widzi żadnych narządów męskich i myśli ze to dziewczynka:-D Ja jestem przeszczęśliwa bo od zawsze marzyłam o córci, nie mogę uwierzyć w to że wszystko się tak układa i w końcu jest wszystko dobrze, po tylu przejściach, same wiecie jak jest... W sierpniu będę w Pl to pójdę na usg prywatnie i może wtedy potwierdzą mi płeć na 100%:tak:
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę zdrówka dla was i maluszków:-)

Robię porządek w szafie. Mam mnóstwo ubrań ciążowych. Nie chce może któraś z Was gratis? Warunek - musi wziąć całą pakę, bo nie chce mi się tym bawić. Rozm. 40-42, gł. Next, gap. Proszę o kontakt na priv.

Roxi ja Ciebie doskonale pamietam :-) ogromnie gratuluje córuni i to wymarzonej jeszcze :-) Nie dziwie Ci sie ze tak trudno Ci uwierzyc w szczescie po tylu przejsciach, mialam to samo , jednak jak widzisz po sobie i reszcie z nas warto bylo walczyc :tak: A masz za soba juz polowe ciazy wiec nie bój sie juz, wszystko bedzie dobrze i za kilka mioesiecy przytulisz córunie :)
A na kiedy termin masz?

Roxie gratulacje :-) super, że znalazłaś chwilkę aby do nas napisać :-)

Aduś wolę jednak być w domu, wstać do łazienki i tak trzeba, więc nie ma kłopotu aby drzwi otworzyć dla psa, sypnąć karmy dla królika, a niestety jak się okazało jest to problem wielki dla kogokolwiek kto mógłby zajść do nas do domu i pomóc. Ale na w razie co znalazłam panią, która może zajść do nas ... więc ok, jakoś to będzie. Ale liczę na wyjście w przyszłym tygodniu

Gotadora wiadomo w domku najlepiej :tak: ja tez sie ciesze ze mnie nie trzymali, dobrze ze jest jakas Pani, ktora moglaby pomóc, zawsze to jakis plan B a przeciez sierpien juz niedlugo i wtedy mężus bedzie na miejscu :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry