Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Początek trochę nudnawy ale widzę że się rozkręca. Więc może będzie seksik zbereznicoJa ja ja, ale ba razie jestem zawiedziona bo zero seksu!
Ciesz się ta chwila - może się nie powtórzyćMały śpi już ponad dwie godziny. Nie wiem co ze sobą zrobić. Coś mu się pomyliło.
Wczoraj przez cały dzień przespał może ze dwie godziny. Nawet jak jechałam do siostry w samochodzie miał oczy jak 5 złotych. Ale za to w nocy miałam tylko dwie pobudki
![]()
skończyłam wczoraj cały drugi sezon. Dużo mniej seksu jak w 1... Ale są... na końcu w miarę wiec trzeba cierpliwie czekaćJa ja ja, ale ba razie jestem zawiedziona bo zero seksu!
Jak przez pierwsze tygodnie mi ładnie spał, to teraz prawie nie śpi. Więc się odzwyczailamCiesz się ta chwila - może się nie powtórzyć![]()
poczekaj jak wlosy zaczns wypadac za jakis miesiac czy dwaA, i wiecie co - mam dziś kuwa 3 pryszcze. Przez całą ciążę nic nie miałam i było tak pięknie. A teraz ryj jakiś suchy, ciało suche,pryszcze wyskakują, a idź ty
Dziś robię skrzydełka w Maggie. Jadla któraś? Pychotka![]()
Jprdl, to będzie jeszcze gorzej mówiszpoczekaj jak wlosy zaczns wypadac za jakis miesiac czy dwaJa myslalam, ze wylysieje
![]()
Oj znam toA, i wiecie co - mam dziś kuwa 3 pryszcze. Przez całą ciążę nic nie miałam i było tak pięknie. A teraz ryj jakiś suchy, ciało suche,pryszcze wyskakują, a idź ty
Dziś robię skrzydełka w Maggie. Jadla któraś? Pychotka![]()