Ja pieklam ale tam dodaje sie mlekobi jak dla mnie chclebek za slodki bylWłaśnie mam taki przepis z naczynia w obserwowanych i się zbieram żeby upiec taki chleb. Daj przepis jak masz sprawdzony![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja pieklam ale tam dodaje sie mlekobi jak dla mnie chclebek za slodki bylWłaśnie mam taki przepis z naczynia w obserwowanych i się zbieram żeby upiec taki chleb. Daj przepis jak masz sprawdzony![]()
Mnie też wkurza te robienie zapasówBędę przynajmniej wiedziała przez kogo muszę targać dwa kg mąkidzisiaj oleju też nie było
jprdl co za ludzie.
U mnie nie bylo wlasnie wczoraj oleju.A do twko jej mleka i dopiwro w 3 biedrze bylo.ojezdzilam sie z nia w to wietrzysko ze hejMnie też wkurza te robienie zapasów. U nas z olejem akcja była tydzień temu
Nigdzie nie było![]()
Ja mleko na necie zamawiam. Taniej niż w biedrze. Zerknij sobie - mojaapteka.plU mnie nie bylo wlasnie wczoraj oleju.A do twko jej mleka i dopiwro w 3 biedrze bylo.ojezdzilam sie z nia w to wietrzysko ze hej
Jestem od wczoraj w domu. Jakoś wirus. Ale u Natalki wysoką goraczkajest niebezpieczna. Byłam pewna że miała jakiś epizod padaczkowy ale eeg nic nie wykazało. Mamy zastrzyki. Ja też jestem chora. Masakra dobrze że mam pomóc bo jestem tak słaba że nie dała bym rady.
Matko Bosko jakiej mąki
Mam swojego dostawcę nie kupuje w sklepach.Zeby jajek tylko przed świętami nie zabraklo![]()
Kuwa myślę jakie mleko w apteceJa mleko na necie zamawiam. Taniej niż w biedrze. Zerknij sobie - mojaapteka.pl
Ja często piekę chleb ale bez żadnego urządzenia, poprostu w piekarniku.A macie jakies urzadzenia do pieczenia chleba? Jak ktos tu piecze?