No wlasnie.poa wlosy@bazylia128 chwal się tu nowymi włosami![]()
Werka zamieniamy sie za dzieci?moja dzis to masakra ciagle na nie ide na spacer moze ktos kupi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No wlasnie.poa wlosy@bazylia128 chwal się tu nowymi włosami![]()
Ja właśnie na spacerze. Wczoraj ten czort znów miał padaczkęNo wlasnie.poa wlosy
Werka zamieniamy sie za dzieci?moja dzis to masakra ciagle na nie ide na spacer moze ktos kupizeby ida no i dzis sobota...
A moze on kolki ma?Ja właśnie na spacerze. Wczoraj ten czort znów miał padaczkę![]()
Ja bym dala,gdyby juz nic nie chcial pic i byl kompletnie odwodnionyno tak w sumie starszemu dziecku mozna. Ale tak roczniakowi to bym coli nie dala![]()
Może maA moze on kolki ma?
To pozostaje odliczac dni i tygodnie do konca 4 moesciaca ale juz po 3 powinno byc znacznie lepiejMoże ma.
Nie bo zdjęcia w niedzielę biw zdążyłam zrobić. I tak chodzę w kitce. Jutro rano spróbuję cis wymodelować@bazylia128 chwal się tu nowymi włosami![]()

super, smaczna i zdrowa. Czerwona cebulką posiekaną 4 ogórki kiszone w kostkę. Tuńczyk z puszki x 2, kukurydza, białą fasola i majonez do tego zioła.A ja dziś usiłuje sprzątaćJa dzisiaj zrobiłam sałatkę w 5 minutsuper, smaczna i zdrowa. Czerwona cebulką posiekaną 4 ogórki kiszone w kostkę. Tuńczyk z puszki x 2, kukurydza, białą fasola i majonez do tego zioła.