Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dokladnie, antymandaty bardzo niebezpieczne dla dziecka.dokładnie. A te foteliki 3w1 to w ogóle powinny mieć zakaz produkcji.![]()
wiem o co Wam chodzi ale nie zawsze 3w1 to antymandatydokladnie, antymandaty bardzo niebezpieczne dla dziecka.
ja kupilam do 18kg, bo chcialam obrotowy. Sluzyl do 4tych urodzin wiec 2,5 roku. Do 25kg mam niedtety Joie to porazka totalnawiem o co Wam chodzi ale nie zawsze 3w1 to antymandaty![]()
my będziemy kupowac 2. fotelik raczej do 25kg bo Natka jest u góry siatki.Wiec ten do 18kg by nam dlugo raczej nie posluzyl...
Ale to chodzi o łupież czy wypadanie? Na co on pomaga?A próbowałaś zoxin med? Mi bardzo pomaga i nie trzeba regularnie stosować.
Nizoral jest bardzo agresywny dla skóry głowy. Moja kumpela właśnie tak sobie załatwiła skoere nizoralem że wylądowała u tego lekarza od włosów, nie pamiętam jak się taki nazywa.
O tak.Moja zakypuona z wozkiem 2in1 wazyla 15kg plus 10kf i trzeba bylo zniesc 6 stopni.TRAGEDIA.A kypilam spacerowkw i wazy tylko 6kg i sklada sie jak kanapka.Jestem wstanue wniesc i zniesc dziecko po rych 6 stopniach.Dobrze wiedzieć! Ja właśnie zaczelam czytac o wozkach i sie zastanawialam wlasnie nad 2w1. Nawet wczesniej myslalam o 3w1 ale maz twierdzi, ze lepsze foteliki sa osobno kupowane. Ja bardziej myslalam o kwestii- co jak zasnie dziecko w samochodzie. Latwiej je zanieść do domu w foteliku.
Czyli z tego co mowisz to gondola osobno, a pozniej jak bedzie trzeba to spacerowka osobno. Podobno spacerowki kupowane osobno sa lzejsze.
Wlasnie o to mi chodzi. Ja mieszkam na 1 pietrze bez windy. Wiec juz mysle jak pojde na spacerO tak.Moja zakypuona z wozkiem 2in1 wazyla 15kg plus 10kf i trzeba bylo zniesc 6 stopni.TRAGEDIA.A kypilam spacerowkw i wazy tylko 6kg i sklada sie jak kanapka.Jestem wstanue wniesc i zniesc dziecko po rych 6 stopniach.
jesli musisz nosic to fotelik najlzejszy na rynku teraz to avionaut pixel, duzo lzejszy niz jakikolwiek inny.Wlasnie o to mi chodzi. Ja mieszkam na 1 pietrze bez windy. Wiec juz mysle jak pojde na spacer![]()
Zoxin med na łupieżAle to chodzi o łupież czy wypadanie? Na co on pomaga?