Przypinalam te z samochodu i nie potrzebowalam takiego dodatkowego-wiem o co Ci chodzi-nawet jak jechalam 400km to mi nic nie przeszkadzali w brzuchJeździłaś bez pasów?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przypinalam te z samochodu i nie potrzebowalam takiego dodatkowego-wiem o co Ci chodzi-nawet jak jechalam 400km to mi nic nie przeszkadzali w brzuchJeździłaś bez pasów?
nie używałam adapterów, pasy normalnie zapięteDziewczyny jaki adapter do pasów samochodowych dla ciężarnych polecacie?
Ja dużo jeżdżę, często w dalekie trasy i jestem zdecydowana. Nikt nie planuje wypadku. Nie wiem tylko jakie wybraćnie używałam adapterów, pasy normalnie zapięte
tak. Super sprawa i wazne dla bezpieczenstwaDziewczyny jaki adapter do pasów samochodowych dla ciężarnych polecacie?
ja mialam taki jesli to w czyms pomoze. Bardzo sluszns decyzjaJa dużo jeżdżę, często w dalekie trasy i jestem zdecydowana. Nikt nie planuje wypadku. Nie wiem tylko jakie wybrać![]()
O dziękija mialam taki jesli to w czyms pomoze. Bardzo sluszns decyzja
ja też na pierwszymWlasnie o to mi chodzi. Ja mieszkam na 1 pietrze bez windy. Wiec juz mysle jak pojde na spacer![]()
Be safeJa dużo jeżdżę, często w dalekie trasy i jestem zdecydowana. Nikt nie planuje wypadku. Nie wiem tylko jakie wybrać![]()
I ja oczywiście kupiłam używany, jak większość rzeczy, bo jestem eko świremBe safe
To bedziemy razem nosićja też na pierwszym![]()