Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przenieś zarodki do innego kraju??? Nie wiem jakie kosztyJa mam aż 5ale mam tylko rok żeby je wykorzystać.. Inaczej później bym musiała bardzo dużo płacić za przechowywanie a nie będzie mnie stać i będę musiała je oddać... Raczej ich niestety nie wykorzystam..
o widzisz, a ja sledzie uwielbiam, a w ciazy smakowaly mi mniej. Za to mialam obsesje na punkcje kiwi i fantyPrzeprosiłam sie ze sledziami... Jeeeeny jakie były pyszne.
Ciąża ma dużo minusów, ale to jak pyszne były śledzie to mega plusniebo w gębie
Mmm sushi, też bym zjadla. Takie z upieczoną rybkąo widzisz, a ja sledzie uwielbiam, a w ciazy smakowaly mi mniej. Za to mialam obsesje na punkcje kiwi i fantyNie mam pojecia czemu
A za sushi moglam zabic![]()
ja nie zamawialam, bo sie balam, ze uzywaja nozy od surowej ryby. Ale jak mi maz raz zrobil w 2gim trym to zjadlam sama porcje taka dla 3-4 osobMmm sushi, też bym zjadla. Takie z upieczoną rybką![]()
Też się boję zamawiać. A samej nie chce mi się robićja nie zamawialam, bo sie balam, ze uzywaja nozy od surowej ryby. Ale jak mi maz raz zrobil w 2gim trym to zjadlam sama porcje taka dla 3-4 osobAlez sie pozniej zle czulam
![]()
Kazał przeżyća to juz chyba czwarty tydzien ze smarkami
![]()
Przy Majce po 13 miesiacach dostałam okres, przy Bartku po 6.5 miesiącaDziewczyny kiedy dostałyście pierwszy okres po porodzie podczas karmienia piersią? Borys ma zaraz 7 i poł miesiąca i dziś pierwsza małpaZ Maksem dostalam dokladnie w tym samym czasie jak miał 7.5 miesiąca.. Zastanawiam się od czego to zależy.. Maksa kontynuowałam karmić do 2 r.z. ale nie pamiętam czy miesiączka jakoś wpływa na laktacje. Coś Wam wiadomo w tym temacie ?