• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny kiedy dostałyście pierwszy okres po porodzie podczas karmienia piersią? Borys ma zaraz 7 i poł miesiąca i dziś pierwsza małpa :( Z Maksem dostalam dokladnie w tym samym czasie jak miał 7.5 miesiąca.. Zastanawiam się od czego to zależy.. Maksa kontynuowałam karmić do 2 r.z. ale nie pamiętam czy miesiączka jakoś wpływa na laktacje. Coś Wam wiadomo w tym temacie ?

reklama
Kazał przeżyć 🙈 a to juz chyba czwarty tydzien ze smarkami 🙈

Mozesz brac narivent, rhinoargent i wodę morską. Dla mnie najlepszy był narivent.

Dziewczyny kiedy dostałyście pierwszy okres po porodzie podczas karmienia piersią? Borys ma zaraz 7 i poł miesiąca i dziś pierwsza małpa :( Z Maksem dostalam dokladnie w tym samym czasie jak miał 7.5 miesiąca.. Zastanawiam się od czego to zależy.. Maksa kontynuowałam karmić do 2 r.z. ale nie pamiętam czy miesiączka jakoś wpływa na laktacje. Coś Wam wiadomo w tym temacie ?
Przy Majce po 13 miesiacach dostałam okres, przy Bartku po 6.5 miesiąca 🤷‍♀️
Generalnie okres nie wpływa na ilość mleka tylko moze delikatnie zmienić jego smak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry