Orchidea33
Fanka BB :)
Mi tez do tej pory o tym nie mowili. Zaskoczyla mnie ta babka z rejestracji bo nawet nie mam jak zapytac lekarza czy w ogole warto..mi nikt nie proponował, nawet nie widziałam że takie coś się robi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi tez do tej pory o tym nie mowili. Zaskoczyla mnie ta babka z rejestracji bo nawet nie mam jak zapytac lekarza czy w ogole warto..mi nikt nie proponował, nawet nie widziałam że takie coś się robi![]()
A jaka mialas?Ja kupiloam 2 w 1 i wszystkim odradzam.Drugi raz kupilabym oddzielnie gondole i spacerowke bo i tak spacerowke dokupowalismy ktora jest lekka i sklada sie na kanapke jedna reka
My mamy valco baby snap 4 , ja głównie na wagę wózka zwracałam uwagęa jaki to wozek ?
Tez go mam i jest megaMy mamy valco baby snap 4 , ja głównie na wagę wózka zwracałam uwagę
Bebetto lucaA jaka mialas?
ja mialam bebetto murano - fajny polski wozek, ale ciezki i zajmujacy duzo miejsca, wiec nie dla kazdego.Dziewczyny, na co zwrócić uwagę przy kupnie wózka gondola/spacerowka ? Jakie macie i polecacie?
jesli fotelik jest dobrej firmy z atestami to tak, jesli antymandat to zdecydowanie lepiej kupic odzielnie. Mozna dokupic adaptory do wiekszosci wozkow i maxi cosi czy innego cybexa montowac na stelazu bez problemuCo do pytania o wózek @miętowa25 , a czy któraś z Was kupiła wózek 3w1? Gondola, spacerówka i fotelik do auta? Bo też się zastanawiam co wybrać..
wartoDziewczyny robilyscie badanie preeklampsji w I trymestrze ciąży przy prenatalnych? Wlasnie do mnie dzwonili z kliniki, zeby potwierdzić jutrzejszy termin i pytali czy chce. A ja zielonego pojecia nie mam czy warto czy strata kasy...![]()
ale sa zestawy 3w1 z maxi cosi czy cybexemNigdy nie kupuj 3w1 bo takie foteliki sa beznadziejne.Lepiej zainwestuj w fotelik(moj maxi cosi kosztowal jakies 450zl plus baza-700zl).
Dzieki!warto![]()