reklama
Kachar
Fanka BB :)
I love brukselki, a w ciąży to już w ogóle szaleństwo było i na bigos I kapustę kiszoną i napolenkiJprdl, w mrożone wiosennej mam tylko 3 brukselki. Co za oszukanstwo
![]()

nieagatka
czyli sie usmiechaWłaśnie oglądałam webinar mamafizjoterapoeuta i ona mówiła że jak dziecko do 8 tygodnia się nie uśmiecha do powinna się zapalić pomarańczowa lampka. Mój zaraz będzie miał 8 tygodni i uśmiecha się do sufitu.

Ma się do mnie uśmiechaćczyli sie usmiechawylacz lampke
![]()

nieagatka
nie. 2 miesieczne dziecko jeszcze nie musi sie swiadomie usmiechac do nikogo. Musi sie usmiechac, ale moze to byc to sciany.Ma się do mnie uśmiechać. Ech, co za dzieciak
już bym chyba wolała ta rabatkę robić niż to w co mnie wpakował Grzesiek. Umówił na 15 auto żeby zbieżność ustawić w kołach stoję tu na tym warsztacie jak pingwin z tym brzuchem a jeszcze muszę do Agaty jechać zawiasy odebrać do szafki bo tak montowali że zepsuli a jeszcze dziś w mieszkaniu po wizycie hydraulika woda leci z jakiejś rury a ten partacz przyjedzie dopiero jutro@fredka84 jprdl ten ogródpostanowiłam zrobić rabatę na warzywa. Mąż zrobił z desek. Noszę ziemię do tego ustrojstwa, pazury pozdzieralam, sąsiedzi podejrzliwie patrzą, chyba męża wyślę do tej roboty. Jak ja mam ogarnąć cały ogród
![]()

Pchełka216
co do wózków. Ja teraz tez kupiłabym osobno i valco jako spacerówkę a gondole z resorami. ja mam muuvo quick 3.0 i gondola słabo bo Mała i za słaba amortyzacja ,- ale gondola to kilka mcy tylko- u nas od początku 6 mca już spacerówka; spacerówka spoko. waży to ok. 11.5 kg super sie sklada i można wziąć na ramie. samolotem z nią też lecieliśmy. Ja sporo z małą samochodem jeżdżę wiec potrzebowałam w miarę kompaktowe składanie i ta takie ma.
Ni ale to nie 7-9 kg jak snap ale sbap chyba nie ma możliwości montowania przód tył a to do roku jest ważne.eiec ja muuvo mogę polecić jako kompromis.
do samochodu i na później i tak kupię parasolkę.
edit ważne zeby rozkładała się na płasko
Ni ale to nie 7-9 kg jak snap ale sbap chyba nie ma możliwości montowania przód tył a to do roku jest ważne.eiec ja muuvo mogę polecić jako kompromis.
Ostatnia edycja:
Kachar
No w snapie nie ma możliwości montowania przód/tyłco do wózków. Ja teraz tez kupiłabym osobno i valco jako spacerówkę a gondole z resorami. ja mam muuvo quick 3.0 i gondola słabo bo Mała i za słaba amortyzacja ,- ale gondola to kilka mcy tylko- u nas od początku 6 mca już spacerówka; spacerówka spoko. waży to ok. 11.5 kg super sie sklada i można wziąć na ramie. samolotem z nią też lecieliśmy. Ja sporo z małą samochodem jeżdżę wiec potrzebowałam w miarę kompaktowe składanie i ta takie ma.
Kachar
Dziewczyny jaka jest różnica wieku między waszymi dziećmi, i jak sobie radzicie jak jesteście same w domu z dwójką? Ja jeszcze sama z dziewczynkami nie zostawałam, u nas 4 lata różnicy i widzę że Nina zaczyna wymagać czegoś ode mnie jak akurat młodsza płacze, czy ją karmię, czy ogólnie muszę jej poświęcić uwagę. Czeka mnie cały lipiec z dwiema w domu bo przedszkole będzie zamknięte i już myślę jak to ogarnę 

reklama
motylek24
No nie wiem , siedzę bez życia na kanapiejuż bym chyba wolała ta rabatkę robić niż to w co mnie wpakował Grzesiek. Umówił na 15 auto żeby zbieżność ustawić w kołach stoję tu na tym warsztacie jak pingwin z tym brzuchem a jeszcze muszę do Agaty jechać zawiasy odebrać do szafki bo tak montowali że zepsuli a jeszcze dziś w mieszkaniu po wizycie hydraulika woda leci z jakiejś rury a ten partacz przyjedzie dopiero jutrojedyny plus że chyba nie zalało sąsiadów bo jeszcze nikt z dołu nie był