• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny jestem załamana. Jestem po USG prenatalnym, które wyszło Ok, ale test Pappa już nie 🙁duże ryzyko trisomi. Dzisiaj pobrali mi test na Sanco, ale i tak chyba czeka mnie amniopunkcja😥a juz nawet powoli zaczynałam się cieszyć tą ciążą, a tu taka niespodzianka 🙁
Jak widać pappa często kiepsko wychodzi. Jak usg dobre to duże szanse że dziecko zdrowe. Hakiem ci wyszło ryzyko? Napisz jak wyszła beta i białko w MOM.

reklama
A bierzesz coś na wzmocnienie tego co zostało suple, wcierki, coś na porost nowych? U mnie tylko u nasady widzę kilka nowych kosmyków a tak to łyso aż strach włosy myć. Jeszcze syn siebudzi milion razy to żadnego odpoczynku
Ja dużo pije pokrzywy ze względu na pęcherz (działa też na włosy), poprzednim razem jeszcze wcierki robiłam. Teraz tylko witaminy dla ciężarnych.

Kurcze a u mnie pojawił się łupież. Przed ciąża nigdy nie miałam. Nie wiem co zrobić z tym fantem. Kupiłam szampon ziaji p/lupiezowy ale nie działa najlepiej. Macie jaki pomysł?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry