Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cały ojciec po mnie ma jedynie nosek i usta i znamię na karkuslicznaCudne ma oczka
![]()
ja w pojedynczej ciazy od ok 9 tyg mimo ,ze zadnego brzucha nie widzialam to w spodnie sie nie dopinalam i ratowalam sie gumka do wlosowBoże dziewczyny spodnie mnie już cisną, a to dopiero 10t6d. Czy w ciąży bliźniaczej to normalne, że tak szybko? Nie mogę spać na brzuchu, bo czuje jakbym spała na wałku. Jak patrzę w lustro to wydaje mi sie, że nic nie widać, ale jak tylko usiądę to muszę dyskretnie spodnie odpinac![]()
No wlasnie, bo brzuch jakby taki sam, ale twardszy. Ja siedzę w dresach a i tak mnie gumka pijeja w pojedynczej ciazy od ok 9 tyg mimo ,ze zadnego brzucha nie widzialam to w spodnie sie nie dopinalam i ratowalam sie gumka do wlosow![]()
Ja tez nie jestem w stanie dopinac spodni. Ze starych rzeczy jedynie leginsy pasujaBoże dziewczyny spodnie mnie już cisną, a to dopiero 10t6d. Czy w ciąży bliźniaczej to normalne, że tak szybko? Nie mogę spać na brzuchu, bo czuje jakbym spała na wałku. Jak patrzę w lustro to wydaje mi sie, że nic nie widać, ale jak tylko usiądę to muszę dyskretnie spodnie odpinac![]()
Oczki troszkę inne mają, ale włosy, o taaak , takie jak Nina miałapodobna do siostry, nie?Boskie ma wlosy, zaraz kucyki bedziesz robic
![]()