reklama
Artemida90
Fanka BB :)
czekacMoże coś się ruszy dziś po nocy wypadł mi ten czop śluzowy ale sam bez wód jechać znowu do szpitala czy czekać normalnie na wody i skurcze?

Niedługo mama
Mówią żeby czekać bo spędzisz nie wiadomo ile czasu w szpitaluMoże coś się ruszy dziś po nocy wypadł mi ten czop śluzowy ale sam bez wód jechać znowu do szpitala czy czekać normalnie na wody i skurcze?

czekamczekacto nie powód do wyjazdu na porodówkę.

dopiero wczoraj z niego wyszłamMówią żeby czekać bo spędzisz nie wiadomo ile czasu w szpitalu![]()

Niedługo mama
No właśniedopiero wczoraj z niego wyszłam![]()

Niedługo mama
Może jakieś schody góra dółczekamnie powiem ze Cierpliwie
![]()

nieagatka
czekac. Czop sam w sobie nic nie znaczy. Moze wypasc nawet 2 tyg przed porodem. Tera po porostu zero basenow i takich tam bo latwiej o infekcjeMoże coś się ruszy dziś po nocy wypadł mi ten czop śluzowy ale sam bez wód jechać znowu do szpitala czy czekać normalnie na wody i skurcze?
dziś mamy sprzątanie klatki może się udaMoże jakieś schody góra dół![]()

reklama
no ja jestem ciekawa jak dotrwam do tego 4 maja na ktg to co wtedy powiedzą czy dalej czekać czy co bo to już 39 tydzień chyba nie będą mnie trzymać do 42No właśniemój lekarz nie kazał się spieszyć i spokojnie zaczekać w domu na rozkręcenie skurczy ale ja nie doczekałam tego momentu bo syn nie miał zamiaru wyjść
![]()