• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aha, rozumiem wszystko. To w przyszłym roku będziemy jeździć 😊
Do poczytania bo właśnie też zgłębiam temat przewożenia mojego maluszka😉

Dziewczyny od kilku dni boli mnie zewnętrzna strona lewej piersi zwlaszcza jak kaszlne, podnoszę sie z lozka. Czy to normalne czy kontaktowac sie z lekarzem? Myslalam, ze moze piersi rosna i bola ale ewidentnie tylko jedna piers tak boli..

Ja też obejrzałam w końcu cos na Netflixie. Widziałaś Zachowaj spokój? Bardzo chwalony polski serial a wg mnie to taki lepszy średniak.
Obejrzalam z ciekswosci i sie zalamalam,strata czasu ,ani kupy ani doopy sie ten film wg mnie nie trzyma.Aktorska masakra,jakby ich wszystkich z ulicy wzieli a zakonczenie to juz wogole.Porazka totalna.Ale tak sie konczy to wlasnie jak sie robi film na podstawie ksiazki i wycina wątki i sceny.

Jak ktos jeszcze nie ogladal polecam Homeland, Anatomie skandalu mozna obejrzec.

"Jedz,modl sie ,kochaj "z Julia Roberts,tez fajny babski film.

Kochane, czy pierwsze ruchy dziecka - takie stuknięcia, bulgotania, pulsowanie miejscami - to sie czuje tak normalnie czy tylko po przyłożeniu ręki do brzucha? Bo ja czuje to wszystko tylko jak przykładam dłoń do brzucha i to wieczorami. I nie wiem czy czuje dziecko czy to tylko moja "chcę już poczuć"(dziś 18+3tc, w sumie 1.tak wysoka ciąża) ... pytam, bo lekarz będzie mnie pytał a ja nigdy nie wiem co powiedzieć 😀

Kochane, czy pierwsze ruchy dziecka - takie stuknięcia, bulgotania, pulsowanie miejscami - to sie czuje tak normalnie czy tylko po przyłożeniu ręki do brzucha? Bo ja czuje to wszystko tylko jak przykładam dłoń do brzucha i to wieczorami. I nie wiem czy czuje dziecko czy to tylko moja "chcę już poczuć"(dziś 18+3tc, w sumie 1.tak wysoka ciąża) ... pytam, bo lekarz będzie mnie pytał a ja nigdy nie wiem co powiedzieć 😀
Ja np.poczulam pierwsze ruchy w 14 tyg.to takie motylki w brzuchu a przez reke nic nie czulam.tylko w srodku.nie wiem od czego to zalezy

reklama
ja tyko czułam w środku właśnie w 18tyg takie trzepotki. Na czucie pod dłonią za wcześnie jest za mały

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry