miętowa25
Fanka BB :)
niee, duphaston. Raczej w naturalnej ciąży dziewczyny nie biorą estrofemu.To chyba chodzi o estrofem I zawarty w nim estrogen . Duphaston to progesteron i ja też pierwsze słyszę a trochę tych trasferow miałam i ciąż za sobą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niee, duphaston. Raczej w naturalnej ciąży dziewczyny nie biorą estrofemu.To chyba chodzi o estrofem I zawarty w nim estrogen . Duphaston to progesteron i ja też pierwsze słyszę a trochę tych trasferow miałam i ciąż za sobą
a czyli konkretny preparat zawierający luteine... rozumiem.Pojawiają się doniesienia, że u chłopców duphaston zwiększa nieznacznie ryzyko spodziectwa. Z tego względu jeżeli rzeczywiście jest wskazanie żeby przyjmować progesteron lepiej brać go w postaci innej substancji czynnej, czyli np. luteina, lutinus. Znów się będę powtarzac, ale w Polsce jest ogromnie nadużywanie zapisywanie przez lekarzy progesteronu zupełnie bez wskazań. Wskazaniem jest cykl sztuczny przy in vitro i niewydolność cialka żółtego.
my planujemy wazektomie w okolicy lipca tego roku. Bo naturalnie i tak nie będzie ojcem a ja po 4 latach na anty i zmianach w piersiach po ciąży już nie wrócę to anty.Bylam wczoraj i giną i zabronił brania tabletek że względu na te mój wyzsze płytki krwi. Ja dopiero teraz odstawiłam zastrzyki i jestem n acardzie który już zostawię. Chcę mi włożyć wkładkę. A ja nie chce. Najprawdopodobniej zdecydujemy się na.wazektomie. czy któryż mężów, partnerów to przeszedł? Trochę głupie pytanie na tym wątkuAle może akurat ktoś coś wie
![]()
pytaj lepiej na Kto po in vitro - dziewczyny sa tam na biezaco i na pewno doradzaheej Wam![]()
chciałabym się dowiedzieć jakie badania wykonywaliście przed invitro , czy cały panel nieplodnosciowy tez robiliście ? Ja na końcówce badań które przepisał lekarz , jest tyle tego ze zastanawiam się czy faktycznie wszystkie potrzebne oczywiście nie chodzi mi tu o kariotypy czy badania na tarczyce czy glukoza itp .
Ile razy miałaś diagnozowaną niedrożność w szpitalu albo klinice bo nie pamiętam, wiesz chodzi mi o laparoskopię hsgTo ja już nie wiem co się u mnie wydarzyło. Teraz to się boję że usiądę tam gdzie lukasz siedział i zajdę![]()
![]()
Robiłam tylko badania wymagane aby otrzymać refundację leków. Żadnych kariotypow ani innych skomplikowanych. Akurat badania tarczycy oraz glukozy nie są drogie i powinno się je zrobić.heej Wam
chciałabym się dowiedzieć jakie badania wykonywaliście przed invitro , czy cały panel nieplodnosciowy tez robiliście ? Ja na końcówce badań które przepisał lekarz , jest tyle tego ze zastanawiam się czy faktycznie wszystkie potrzebne oczywiście nie chodzi mi tu o kariotypy czy badania na tarczyce czy glukoza itp .
3 razy. Raz hsg na żywca ból niesamowity. Dobrze że na żywca bo sama widziałam że płyn nie idzie. Mało tam nie zemdlałam. Nic nie przeszło od razu przy ujściu. I dwa razy histeroskopie. Laparo nie robiłam. Ale coś musiało być bo ja w wieku 2o lat trzy razy przeszlam zapalenie przydatków tak mocne że lezalam w szpitalu.Ile razy miałaś diagnozowaną niedrożność w szpitalu albo klinice bo nie pamiętam, wiesz chodzi mi o laparoskopię hsg![]()