Orchidea33
Fanka BB :)
To tez widzę poszłaś w dół na początku. Może taka nasza urodaU mnie aktualnie 21tc .
Waga startowa 49kg
na poczatku spadla do 47kga na chwile obecna jest 53kg takze przybieram no i apetyt tez mi wrocil
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To tez widzę poszłaś w dół na początku. Może taka nasza urodaU mnie aktualnie 21tc .
Waga startowa 49kg
na poczatku spadla do 47kga na chwile obecna jest 53kg takze przybieram no i apetyt tez mi wrocil
![]()
no ja niestety mialam mega niestrawnosc i mdlosci wiec bardzo malo jadlam. Ciesz sie moja droga - bedziesz miala mniej do zrzucaniaTo tez widzę poszłaś w dół na początku. Może taka nasza urodaja na razie tylko odrobiłam te początkowe kilogramy. Ale brzuszek nieźle mi już wystaje
![]()
Tak byłam, super facet,polecam- świetnie działa na głowęKażdy bierze odpowiedzialność za swoje dziecko. Ma swój rozum, inny motor do działania inna potrzebę jakości życia. Ja pamiętam jak jeszcze nie dawno połowa z nas na forum starających się wybierala się na drugi koniec pl do jakiegoś starego znachora bo miał jakieś nieodganione moce i potrafił zaciążyć kobietę dotykiem czy czy innymi guslami. Ty to nawet chyba bylac co nie
długo nie tyłam w ciąży, zaszłam przy wadze 80 na początku trochę spadło, rodziłam z waga 90, w tydzień po porodzie już na wadze -12kg.A tak zmieniając tematjak bylo z Waszą wagą w ciąży? Ja mam dzis 16tc i rośnie brzuszek ale waga stoi w miejscu.. najpierw schudłam 4kg na początku ciąży, odrobiłam je i waże teraz tyle co przed ciążą (60kg) ale mimo, że sobie nie żałuję jedzenia i jem zawsze jak jestem głodna waga stoi w miejscu. Wiem... powiecie, że kobiecie nie dogodzisz
ale zastanawia mnie czy to jest ok?
Masz przerwę nocna powyżej 6-8 godzin? Czasem tak bywa, nie martw się mleczka dla malucha wystarczy.Kurczę to ja już po 4 miesiącach, trochę szybko co nie? @motylek24 @Aduś16
Właśnie nie mam przerw dłużej niż 3-4 godziny nawet w nocy. Ale zawsze karmie tylko z jednej piersi, bardzo rzadko z dwóch bo najada sie jedną.Masz przerwę nocna powyżej 6-8 godzin? Czasem tak bywa, nie martw się mleczka dla malucha wystarczy.
Widocznie organizm uznał że już czas.Właśnie nie mam przerw dłużej niż 3-4 godziny nawet w nocy. Ale zawsze karmie tylko z jednej piersi, bardzo rzadko z dwóch bo najada sie jedną.
u mnie bylo to samo - raz na tydz do 10 dni. Tyle ze u nas karmienie mieszane. Ale tez pediatra kazala wrzucic na luz. I reakcja na kupe u mnie byla jak u Ciebie@bazylia128 Bazylka odnośnie Twojego probiotyku- moja położna tez go polecała i my go stosowaliśmy, podobno ma bardzo dobre badania. Doradczynie laktacyjne z okolic Warszawy tez bardzo na ten probiotyk stawiają. My teraz mieliśmy przerwę w stosowaniu probiotyku ale moj maluch kupki robi rabina tydzień/10 dni- i mam się podobno nie martwić bo to tez jest norma, my jesteśmy kp. Ale ja oczywiście nie mogę się nie martwić i jak się kuwa zesra to ja prawie tez ze szczęścia![]()