• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wesele spoko. Fajnie było. Zatęskniłam za małym i oo przyjeździe do domu powitał nas godzinnym ryczeniem 🤦. What the fuck 🤦. A dwa dni był u nich spokojny 🥴
Dziś mam go serdecznie dość. Cały dzień kweka, nic mu nie pasuje. Śpi po 15 minut. Nic nie mogę zrobić. Zaczął od tygodnia ulewać. Raz świeżym mlekiem a raz twarożkiem. Postanowiłam zmienić mleko. Może kuwa od tego mleka mu coś dolega 🤷
Mąż mnie dziś wku.rwia i mam ujowy dzień 🤦
A do fizjo pójdę bo mam dość tej walki z jego głową i z leczeniem na brzuchu. Nikt mi nie powie że 3 miesięczne dziecko, które leży na brzuchu i samo nie umie wziąć nawet raczek do przodu, już o podporze nie wspominając, że to normalny rozwój
Ty tu se nie wkrecaj tylko idź do tego fizjo. Ja uważam że warto iść z dzieckiem do neurologa neurologopedy i fizjo zeby na nie spojrzał- bo 1 wizyta to nic a brak sprawdzenia może mieć opłakane skutkijesli nie teraz to w przyszłości ( np. przy wedzidelku to rd abo potem mowa). A co do walki to kochana moja nie na tak pięknie to Ty i tak będziesz wykonywać tą pracę- u fizjo też ale daja cw do domu i jedziesz. A dziecko niekoniecznie wspolpracuje czytaj kweka itp. Ale dacie rade- my z masażami wedzidelka dalismy(choć psychicznie ciężko bylo) to Wy z ew. lekka asymetria dacie rade na spokojnie:)

reklama
Cześć, mam pytanie o zapisy w karcie ciąży/ książeczce zdrowia dziecka - czy informacja o IVF ma jakiekolwiek znaczenie, że jest umieszczana w tych dokumentach?

Dzisiaj kolejna rocznica mojego transferu 😍 pamiętam wszystko że szczegółami. 5 dpt zrobiłam test sikany. Natalka była jedynym i ostatnim zarodeczkiem. Na teście pojawiła się kreseczka. Oczywiście P zaczęła swoje komentarze że żadnej kreski nie ma :o żebym sobie nie wkręcala bo ona nic nie widzi. Ja spałam z tym testem. Wpatrzona w tą kreseczkę jak w dziecko. Dzisiaj kreseczka której ponoć nie było ma 14 miesięcy 😍🥰❤️❤️❤️

Ostatnia edycja:
Możesz. Jest dużo teraz bezpiecznych w ciąży specyfików :) zgaga to niestety częsty temat w ciąży. Nie musiałaś jeść nic nowego. Ja tak często mialam. Później już było tylko gorzej :)
Ok, dzieki!
Powiem Ci, ze nigdy nie mialam zgagi. Wspolczuje tym co sie z tym męczą nie będąc w ciazy. Bo nam to jeszcze przejdzie.. w nocy zasnac nie moglam bo tak pieklo i mdlilo na zmianę. Znow spalam w pozycji polsiedzacej 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry