Pchełka216
Fanka BB :)
tak, dziewczyny też sie poznały ...a urządziłyśmy sobie piknik na kocyku bo piękna pogoda u nas.Mnie pewnie najbardziejfajnie macie. Umówione na kolejne spotkanie? Byłyście z dziewczynkami?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak, dziewczyny też sie poznały ...a urządziłyśmy sobie piknik na kocyku bo piękna pogoda u nas.Mnie pewnie najbardziejfajnie macie. Umówione na kolejne spotkanie? Byłyście z dziewczynkami?
Nie przejmuj sie ja do 4 miesiaca nie tylam.Tez mi waga poleciala w dol.Pozniej nabralamCzy to bardzo zle, że nie tyję? Jestem w 17t2d i na razie nadal mam -2kg w stosunku do wagi z przed ciąży. Mimo, że jem dużo to nie jestem w stanie przytyć. Pojawił mi się mały brzuch, ale osoby postronne raczej nie wyczaja, że jestem w ciąży.
Ja czuje się zdrowo. Nie mam biegunek. Nie ma już mdłości ani wymiotów, więc nie pojmuję. Chyba pasożyty moje kochane dwa mnie tak obzeraja. Już się naczytałam, że powinnam tyc 2 kg na miesiac, a ja nawet jeszcze nie nadgonilam brakówja w drugiej ciazy do 22tc bylam na 0, bo mialam bakterie, biegunki (po 15 dziennie), prawie sie odwodnilam, waga zleciala, to co przybrslam przed bakteria i mega sie balam o corke, ale gin mnie uspokoila, ze nie ma zagrozenia.
No i jak bakterie wyeliminowalysmy i zamkneli nas w domach na 6tyg to i waga ruszyla z kopyta![]()
Też zawsze myślałam, że będą słonicaNie przejmuj sie ja do 4 miesiaca nie tylam.Tez mi waga poleciala w dol.Pozniej nabralamtez pytalam za kazdym razem pol9zne ze nie tyje i brzuszka nie widac-myslalam ze bede sloniem w ciwzy a tu mile zaskoczenie bylo
![]()
lepiej, bedzie mniej do zrzucenia. ChodZilo mi o to, ze nawet przy spadku wagi dzieci sa bezpieczne, wiec spokojnie sobie jedz i nie tyjJa czuje się zdrowo. Nie mam biegunek. Nie ma już mdłości ani wymiotów, więc nie pojmuję. Chyba pasożyty moje kochane dwa mnie tak obzeraja. Już się naczytałam, że powinnam tyc 2 kg na miesiac, a ja nawet jeszcze nie nadgonilam braków![]()
oby bo ja już się na czytałam netaPewnie ją coś zabolało albo się wystraszyła. Mój Kajtek ciągle ma podobne trzaski
Takie zachowanie jest prawdopodobnie spowodowane przechodzeniem z jednej fazy snu w druga.U doroslego faza NREM trwa okolo 90 min potem przechodzi w faze REM trwajaca 15 min.nastepnie cykl zaczyna sie od poczatku.My tego nie zauwazamy.U dzieci taki cykl jest krotszy trwa 50-60 min.Dziecko moze wtedy kwilic,budzic sie z krzykiem czy plakac po czym ( przewaznie) zasypia .Dziewczyny mała mi zasypiała i raptem zaczęła drzeć i szybciej oddychać dopiero jak ja dotknęłam to ustało za chwilę jeszcze raz i zasnęłajestem osrana a lekarz dopiero jutro
Slonicą mozna byc i w pojedynczej ciazy jak sie wsuwa za czterech .Ciesz sie ,ze mozesz jeszcze spokojnie egzystowac i nie czekaj z kupowaniem wszystkiego do Bog wie kiedyTeż zawsze myślałam, że będą słonicatym bardziej, że bliźniaki. No i jestem zarlokiem
![]()
przez cała ciąże przytyłam 10kg, gdzie tydzień po porodzie już wszystko znikło. Takze zachodząc miałam 80, urodziłam jak miałam 90. Na początku chudłamCzy to bardzo zle, że nie tyję? Jestem w 17t2d i na razie nadal mam -2kg w stosunku do wagi z przed ciąży. Mimo, że jem dużo to nie jestem w stanie przytyć. Pojawił mi się mały brzuch, ale osoby postronne raczej nie wyczaja, że jestem w ciąży.
Jakoś boję się zapeszać więc czekam z zakupamiSlonicą mozna byc i w pojedynczej ciazy jak sie wsuwa za czterech .Ciesz sie ,ze mozesz jeszcze spokojnie egzystowac i nie czekaj z kupowaniem wszystkiego do Bog wie kiedymoja dobra rada
![]()