Kurcze jaka cena... Jakbym miała płacić tak za dwójkę dzieci to serio ponad połowa mojej pensji na ich żłobek, masakranas za żłobek dla Natalki wyjdzie z 1800 ale prywatny. Do państwowego marne szanse
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurcze jaka cena... Jakbym miała płacić tak za dwójkę dzieci to serio ponad połowa mojej pensji na ich żłobek, masakranas za żłobek dla Natalki wyjdzie z 1800 ale prywatny. Do państwowego marne szanse
Na szkole nie narzekam, zajęcia dodatkowe, angielski codziennie. Za obiady płacimy oddzielnie, sorry ale 10 zł za dwudaniowy obiad plus woda do piciau nas nie ma podwyzek, w sensie bylo jakies 10e sybmoliczne czy cos. Po prostu drogie szkoly i tyle. Wiem za co place, zadowolona jestem, co nie zmienia faktu, ze jest drogo.
A co so obiadu to u nas jest 2 dania plus deser, raz w miesiacu jest dzien tematyczny kiedy maja np jedzenie meksykanskie, wloskie czy ostatnio hawajskieOprocz tego jest jeden dzien kiedy jest pizza albo haburger z frytkami i lody. Katering przygotowuje szef z gwiazdkami michelin ktory ma obsesje na punkcie ryb wiec u nas stolowka jest naprawde mega.
Poza tym ma joge, angielkiego 5h, od przyszlego roku beda mieli robotyke bawiac sie lego technic. Szkola jest w porzo.
Zlobek nawet bardziej
Btw moja Inka za 2,5h konczy 2 latka![]()
Tak ,dobry wozek to masa kasy.Foteliki ? Jasne ze nowe.Ludzie pisza bajki,a styropian np pekniety.Chociaz ja swoje sprzedaje tez dalej.wyprane i sprawdzone oczywiscie.Myślimy o bugaboo donkey, oczywiście używanym, bo ceny nowych zwalaja z nóg
Też bardziej podobają nam się te obok siebie.
Używane rzeczy będziemy kupować chętnie, ale chyba foteliki akurat lepiej żeby były nowe.
Wszystkiego najlepszego dla Ineczki.❤u nas nie ma podwyzek, w sensie bylo jakies 10e sybmoliczne czy cos. Po prostu drogie szkoly i tyle. Wiem za co place, zadowolona jestem, co nie zmienia faktu, ze jest drogo.
A co so obiadu to u nas jest 2 dania plus deser, raz w miesiacu jest dzien tematyczny kiedy maja np jedzenie meksykanskie, wloskie czy ostatnio hawajskieOprocz tego jest jeden dzien kiedy jest pizza albo haburger z frytkami i lody. Katering przygotowuje szef z gwiazdkami michelin ktory ma obsesje na punkcie ryb wiec u nas stolowka jest naprawde mega.
Poza tym ma joge, angielkiego 5h, od przyszlego roku beda mieli robotyke bawiac sie lego technic. Szkola jest w porzo.
Zlobek nawet bardziej
Btw moja Inka za 2,5h konczy 2 latka![]()
no wawka...po cichu liczę że jednak się kakims cudem dostaniemy do panstwowego a jak nie no to cóż...taniej niż niania.Kurcze jaka cena... Jakbym miała płacić tak za dwójkę dzieci to serio ponad połowa mojej pensji na ich żłobek, masakra
ja tyle place za jedna…Wszystkiego najlepszego dla Ineczki.❤
Ja bede placic za przedszkole za dwojke 500euro.serio nie wiem kogo na to stac.
Ja mam,ze wzgledu ze to blizniaki na drugie dziecko 50% zniznki.ja tyle place za jedna…
TFK jest tez ok.My mamy Emaljunge dla mnie najlepszy wozek ever.Niestety juz tez na sprzedaz.Myślimy o bugaboo donkey, oczywiście używanym, bo ceny nowych zwalaja z nóg
Też bardziej podobają nam się te obok siebie.
Używane rzeczy będziemy kupować chętnie, ale chyba foteliki akurat lepiej żeby były nowe.
u nas na drugie dziecko masz 10% znizkiJa mam,ze wzgledu ze to blizniaki na drugie dziecko 50% zniznki.
Smiech na sali![]()
no ja moglabym miec wszytsko z drugiej reki, ale fotelika nie. No chyba ze naprawde ze sprawdzonego zrodla.Tak ,dobry wozek to masa kasy.Foteliki ? Jasne ze nowe.Ludzie pisza bajki,a styropian np pekniety.Chociaz ja swoje sprzedaje tez dalej.wyprane i sprawdzone oczywiscie.