Takiego klina?U nas tez nie sprawdzila sie.Miska ciagle sie zsuwala.Aha I kupiłam Basi tą poduszkę co reklamowalyscie ale u mnie to się nie sprawdza. Ona się z niej jakby zsuwa. Nie chcę na tym spac. Ostatnio zaczęła się obracać na boczki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Takiego klina?U nas tez nie sprawdzila sie.Miska ciagle sie zsuwala.Aha I kupiłam Basi tą poduszkę co reklamowalyscie ale u mnie to się nie sprawdza. Ona się z niej jakby zsuwa. Nie chcę na tym spac. Ostatnio zaczęła się obracać na boczki.
Bidulla. Pociesze cie dodaj sobie do tego 3 miesięcznikaBoziu a ja wlosow nie mam kiedy umyc.Jestm od kilku dni taka wqrwiona na wszysykich.Maz zaczal przepychac brodzik bo sie zapchal-od wczoraj burdel.Z tego wzgledu nie mozna bylo uspic wiec przeciagnieta wcake ochoczo nie szla spac wiec i jej sie obrywa.Jestem tak zmeczona bo przez te przepychanie ja sie non stop zajmowalam Miska.Na dodatek ona w ciagu dnia ciagle wisi na mnie.Jak siedze to albo siedzi obok albo biega na czwirakach i ja za nia a jak tylko wstane to leci za mna i wisi mi na nodze-ona na dtojaco wiec wkurzam sie na nia ze pierdnac nie moge bo zaraz przyleci.Jestem zmeczona.Dobrze ze jutro wieczirem do rodzicow jedziemy.Chociaz tam tata cos zaniemogl i wszystko na hlowie mamy wiec tez nie najlepiej.
Ide spac bo padam![]()
Nie klina to dawno miała już Natalka. Chodzi o ta poduszka z tym wgłębieniem 300 zł za nią dałam.Takiego klina?U nas tez nie sprawdzila sie.Miska ciagle sie zsuwala.
To niby musi zrobić pierwsza córka. Panie Anetka jest pierwszą córka?Moja Pani Anetka chce przelewać jakiś wosk przez klucz![]()
O rany nie czaje wogole o czym piszesz? Jak mamto rozumieć? A jak ktoś nie ma pierwszej i drugiej córki?To niby musi zrobić pierwsza córka. Panie Anetka jest pierwszą córka?
Mi to kumpela mówiła. Ja tam nie kumam tych czarów. Mówiła że wosk może przelac pierwsza córkaO rany nie czaje wogole o czym piszesz? Jak mamto rozumieć? A jak ktoś nie ma pierwszej i drugiej córki?
Yhy No to jak Natka zacznie wosk przelewać to wszyscy sploniemyMi to kumpela mówiła. Ja tam nie kumam tych czarów. Mówiła że wosk może przelac pierwsza córka