reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kurde, to musiałaś mieć jeszcze lepszej jakości zarodek😂😂😂, bo moja zasypia o 20, później o 2 się budzi i o 5 gotowa na nowy dzień 🙈😂😂😂

A co do jedzenia, to powiedz mi ile razy je dziennie, jakie porcje? Moja ostanio coraz rzadziej chce jeść ale nie je więcej i trochę mnie to martwi.
Nie martw sie.Dzieci tak maja.Maluszek rosnie i chce jrsc juz rzadziej.Ja tak dlugo nie moglam jakos sie przyzwyczaic ze corka juz nie je co 2 godz.Napewno nie jest glodna.

reklama
@Evela.6 a co u Ciebie? Jak się czujesz?
dziękuję ,że pytasz 😘
U nas wszystko dobrze . Rośniemy z maluszkiem 🙂 moja kondycja coraz słabsza niestety ,zadyszki dostaje strasznie szybko .Synek jest bardzo aktywny w brzuszku co mnie bardzo uspokaja . Powoli urządzamy mu kącik bo my tylko jedna sypialnię mamy więc musieliśmy ja przeorganizować i jest teraz bardzo 'przytulnie'😉😉 czas mi tylko mega szybko ucieka bo już 25tc , nie wiem kiedy to zleciało 🙈

dziękuję ,że pytasz 😘
U nas wszystko dobrze . Rośniemy z maluszkiem 🙂 moja kondycja coraz słabsza niestety ,zadyszki dostaje strasznie szybko .Synek jest bardzo aktywny w brzuszku co mnie bardzo uspokaja . Powoli urządzamy mu kącik bo my tylko jedna sypialnię mamy więc musieliśmy ja przeorganizować i jest teraz bardzo 'przytulnie'😉😉 czas mi tylko mega szybko ucieka bo już 25tc , nie wiem kiedy to zleciało 🙈
oooo tak to prawda że ruchy maleństwa uspokajają ja też tylko się wsłuchiwałam żeby mała się ruszyła to Już mózg był spokojniejszy 🤣to dobrze że Ci leci szybko czas. Mi się dłużyło strasznie wydawało mi się że wszystkicg ciąża trwa chwilę a moja wieki a teraz patrzę na tego Szkraba i myślę kiedy te 4 tygodnie zleciały jak już jest z nami jak ja nie dawno darłam gębę na porodówce 🤣

oooo tak to prawda że ruchy maleństwa uspokajają ja też tylko się wsłuchiwałam żeby mała się ruszyła to Już mózg był spokojniejszy 🤣to dobrze że Ci leci szybko czas. Mi się dłużyło strasznie wydawało mi się że wszystkicg ciąża trwa chwilę a moja wieki a teraz patrzę na tego Szkraba i myślę kiedy te 4 tygodnie zleciały jak już jest z nami jak ja nie dawno darłam gębę na porodówce 🤣
do mnie zaczyna docierać coraz bardziej ,że mój czas darcia gęby na porodówce coraz bliżej 🙈🤣
I lekki stresik mnie łapie z tego powodu 😉

do mnie zaczyna docierać coraz bardziej ,że mój czas darcia gęby na porodówce coraz bliżej 🙈🤣
I lekki stresik mnie łapie z tego powodu 😉
będzie dobrze też się bałam mega a jak skurczy dostałam to tylko w głębi duszy błagałam żeby urodzić 🙃ale później jak mały Ci się urodzi to ból znika i zaczyna się miłość ❤️😘

dziękuję ,że pytasz 😘
Och bardzo bym chciała poczuć, że moje dzieciaki się ruszają. Codziennie nasłuchuje czy nie robią imprezki u mnie w brzuchu, a tam nic, cisza jak makiem zasiał.

Och bardzo bym chciała poczuć, że moje dzieciaki się ruszają. Codziennie nasłuchuje czy nie robią imprezki u mnie w brzuchu, a tam nic, cisza jak makiem zasiał.
doczekasz się później będziesz prosić żeby nie kopały tak bardzo tym bardziej że u Ciebie duo to jedno skończy drugie zacznie co nie @eij 🤣

doczekasz się później będziesz prosić żeby nie kopały tak bardzo tym bardziej że u Ciebie duo to jedno skończy drugie zacznie co nie @eij 🤣
Myslalam, że jak u mnie dwójka to będę szybciej czuła ruchy, bo mają ciasno, a tu 18t4d i nic. Obstawiałam, że w tym momencie będę miała już ogromny brzuch, a jest tak mizerny, że ludziom nawet do głowy nie przyjdzie, że jestem w ciąży 😂 wszytsko na opak

reklama
Myslalam, że jak u mnie dwójka to będę szybciej czuła ruchy, bo mają ciasno, a tu 18t4d i nic. Obstawiałam, że w tym momencie będę miała już ogromny brzuch, a jest tak mizerny, że ludziom nawet do głowy nie przyjdzie, że jestem w ciąży 😂 wszytsko na opak
Ja tez myslalm ze bede sloniem w ciazy a mialam naprawde piekny brzucholek🤣nawet gin mi powiedzial ze zgrabny brzuszek.U mnie nie bylo widac brzucha chyba do 7-8 miesiaca.kolezanka mowila ze wygladam jaby mnoe tylko wzdelo😅😅takze jestes w gronie szczesliwcow z malutkim brzuszkiem👍👌

Do góry