Nelka85
Fanka BB :)
Jak już było napisane gaviscon mi pomaga - ma dziwny smak ale działaDziewczyny ,,,zgaga,, dopadła i mnie ,jak się IE radzić co wam pomogło. Mi narazie zimne mleko przynosi ulgę ale tylko na chwilę ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak już było napisane gaviscon mi pomaga - ma dziwny smak ale działaDziewczyny ,,,zgaga,, dopadła i mnie ,jak się IE radzić co wam pomogło. Mi narazie zimne mleko przynosi ulgę ale tylko na chwilę ...
Gaviscon mi zycie uratowalDziewczyny ,,,zgaga,, dopadła i mnie ,jak się IE radzić co wam pomogło. Mi narazie zimne mleko przynosi ulgę ale tylko na chwilę ...
Miałam tutaj nie zaglądać i nie pisać już, ale nie potrafię sobie z bólem poradzić. Lekarz na urlopie i będzie dopiero w przyszłym tygodniu... może Wy coś poradzicie, podpowiecie..
Wczoraj w ogródku się schylilam, żeby urwać szczypiorek i jak się prostowałam to coś.. chrupnęło? może przeskoczyło? Boli bardzo po lewej stronie. Nie umiem dokładnie zlokalizować gdzie, boli mnie dolna część pleców i biodro i pachwina, ciagnie do kolana. Ledwo spałam, bo każdy ruch to ból. Chodzę ale bardzo powoli i jednak z bólem.. czy mogę sobie jakoś ulżyć w tym bólu?
Z góry dziękuję za wszelkie rady![]()
Dziewczyny ,,,zgaga,, dopadła i mnie ,jak się IE radzić co wam pomogło. Mi narazie zimne mleko przynosi ulgę ale tylko na chwilę ...
Ja miałam cały pierwszy trymestr plus początek drugiego. Potem spokój a teraz (27tc) zaczyna wracać ale nie tak jak na początku.Gaviscon, rennie, mleko migdalowe i same migdały do przegryzienia. Nie pocieszę, jak już raz dopadło to mnie męczyło do samego końca..
Mi lekarz mowil zeby spac wysoko albo na lewym boku.Ja miałam cały pierwszy trymestr plus początek drugiego. Potem spokój a teraz (27tc) zaczyna wracać ale nie tak jak na początku.
Mi to nie pomagało. Rennie na chwilę i gaviscon na dłużej. Żadne migdały czy mleko.Mi lekarz mowil zeby spac wysoko albo na lewym boku.
Migdały i leżenie na lewym bokuDziewczyny ,,,zgaga,, dopadła i mnie ,jak się IE radzić co wam pomogło. Mi narazie zimne mleko przynosi ulgę ale tylko na chwilę ...
Mi tez nie,tylko Gaviscon a na koncu zaklinalam ostatnie tygodnie.Mi to nie pomagało. Rennie na chwilę i gaviscon na dłużej. Żadne migdały czy mleko.