fredka84
Fanka BB :)
Ja miałam to szczęście że prawie prsec całą ciążę nic mi nie dolegało. Ani jednego rzygania nie byłoDzięki dziewczyny spróbuję z tym gaviskon , kto powiedział że ciąża to wspaniały czas ,,czas błogosławiony
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja miałam to szczęście że prawie prsec całą ciążę nic mi nie dolegało. Ani jednego rzygania nie byłoDzięki dziewczyny spróbuję z tym gaviskon , kto powiedział że ciąża to wspaniały czas ,,czas błogosławiony
![]()
SzczesciaraJa miałam to szczęście że prawie prsec całą ciążę nic mi nie dolegało. Ani jednego rzygania nie było. Jakoś dopiero w 8- mym miesiącu miałam kilka razy zgagę i kilka razy rwa kulszowa mnie złapała
Też się nad tym zastanawiałamDzięki dziewczyny spróbuję z tym gaviskon , kto powiedział że ciąża to wspaniały czas ,,czas błogosławiony
![]()
Ja mowilam gdize te jednorozceTeż się nad tym zastanawiałam![]()
Tak, ja do tego miałam mieśniaki, okropne bóle brzucha, zaparcia, wyłam z bólu, a najbardziej lubiłam komentarze: "co Ty gadasz 2x w ciąży byłam w 9 miesiącu po górach skakałam, coś przesadzasz, dramatyzujesz"Ja mowilam gdize te jednorozcecala ciaza to byl koszmar.4 miechy mdlosci.5-6 miesiac katar przewlekly wiec byly wymioty i steryd.Tylko 7 moesiac byl spoko a 8-9 to juz spanie tylko na plecach bo jak tylko sie obrucilam na bok to albo mala tak kopala albo bolalo mnie wszystko.Po za tym wygladalam koszmarnie tylko brzuch byl cudny
![]()
Moj ulubiony typ komentarzaTak, ja do tego miałam mieśniaki, okropne bóle brzucha, zaparcia, wyłam z bólu, a najbardziej lubiłam komentarze: "co Ty gadasz 2x w ciąży byłam w 9 miesiącu po górach skakałam, coś przesadzasz, dramatyzujesz"![]()
U mnie komenterz-teraz to nie mozesz narzekac(osoba ktora woedzoala o in vitro)Tak, ja do tego miałam mieśniaki, okropne bóle brzucha, zaparcia, wyłam z bólu, a najbardziej lubiłam komentarze: "co Ty gadasz 2x w ciąży byłam w 9 miesiącu po górach skakałam, coś przesadzasz, dramatyzujesz"![]()
Tylko i wyłacznie dr Artur Drobniak.Polecam z calego serca i czystym sumieniem.Ma swoja przychodnie na ul Wynalazek 2-Mokotow.Feminature Clinic.Pracowal na Karowej a trraz podobno-bo nie bylam juz u niego jakis czas-w Praskim.Jak chcesz sie zapisac to im prendzej tym lepiej bo to swietny specjalista a do tego empatyczny czlowiek i jest rozchwytywany.Ja nt.Doktora moge pisac i pisacDziewczyny jest tu ktoś z Warszawy? Polecicie jakiegoś lekarza ginekologa który pracuje też w szpitalu i zrozumie mój stres w ciąży w związku z wcześniejszymi stratami oraz długimi staraniami?