eij
Fanka BB :)
Mój też przeżywa że na ryby nie może jechać.Skad ja to znammoj tez zapalony wedkarz nobi oczywiscie on po pracy zmeczony i na urlopie musi odpoczac-przy rybach-no a ja zapierdzielam 24 na dobe od roku i nie nie jestem zmeczona
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój też przeżywa że na ryby nie może jechać.Skad ja to znammoj tez zapalony wedkarz nobi oczywiscie on po pracy zmeczony i na urlopie musi odpoczac-przy rybach-no a ja zapierdzielam 24 na dobe od roku i nie nie jestem zmeczona
![]()
swiete slowa. Podpisuje sie wszytskimi witkamiMy dzisiaj po drugim szczepieniu Bexero,Matteo usiadl na pupie i bil Brawo Brawo,sam sobie.
Fredzia kochana,na dzieci nie ma instrukcji obslugi,to mali ludzi ,ktorzy maja do tego gorsze i lepsze dni,tak jak kazda z nas .Pierwszy sok jest najtrudniejszy dla nich bo w mozgu zachodzi tyle zmian i tak szybko,to jest stresujace dla takiego malego ludzia,ktory sam tego nie pojmuje.
Musisz troche zyc na zasadziec " miej wyebane a bedzie ci dane" w sensie wyluzowac i nie czaic kolejnej katastrofy czy czary mary jakies pierdy pierdy
Masz super synka,on ma super mame ,ktora jest dla niego calym swiatem.Jego wszystkie anteny sa na ciebie skierowane, czarami wartoc rzucic i pranie i gotowanie i zabrac tego malego goscia na spacer i byc tylko dla niego.
Dla niego jestem wszystkim,a reszta moze zaczekac.❤❤❤
Właśnie ja jestem taka głupia że całe życie robię z igły widłyMy dzisiaj po drugim szczepieniu Bexero,Matteo usiadl na pupie i bil Brawo Brawo,sam sobie.
Fredzia kochana,na dzieci nie ma instrukcji obslugi,to mali ludzi ,ktorzy maja do tego gorsze i lepsze dni,tak jak kazda z nas .Pierwszy sok jest najtrudniejszy dla nich bo w mozgu zachodzi tyle zmian i tak szybko,to jest stresujace dla takiego malego ludzia,ktory sam tego nie pojmuje.
Musisz troche zyc na zasadziec " miej wyebane a bedzie ci dane" w sensie wyluzowac i nie czaic kolejnej katastrofy czy czary mary jakies pierdy pierdy
Masz super synka,on ma super mame ,ktora jest dla niego calym swiatem.Jego wszystkie anteny sa na ciebie skierowane, czarami wartoc rzucic i pranie i gotowanie i zabrac tego malego goscia na spacer i byc tylko dla niego.
Dla niego jestem wszystkim,a reszta moze zaczekac.❤❤❤
Ja coraz bardziej po sobie widze ,ze to w nas rodzicach czesto leza problemy a nie w dzieciach.Właśnie ja jestem taka głupia że całe życie robię z igły widły. I zawsze widzę szklankę do połowy pustą
. Taki typ człowieka, co zrobisz
Muszę się ciebie posłuchać, bo ty bardziej obcykana z dzieciokami. I faktycznie, masz rację, muszę czasem odpuścić te głupie pranie czy odkurzanie i iść na spacer. On to bardzo lubi a ja chcę często zrobić wszystko w domu kosztem jego
Kajtek dziś jest na razie do rany przyłóż. I spał do 10-tej. On jest tak zmienny, że szok
. Codziennie mi serwuje inna dawkę wrażeń
![]()
Glupia absolutnie nie jestes,nigdy tak nie mow!!! To twoj pierwszy dzidzius i qszystko chcesz perfekt.Tylko sa rzeczy wazne i takie ktore nie ucieknaJa coraz bardziej po sobie widze ,ze to w nas rodzicach czesto leza problemy a nie w dzieciach.
Odnosnie prania...u mnie Mont Everest jest niczym ...czekam az im sie ciuchy w szafie skoncza chyba![]()
Ja sie ciesze ja moj maz wybywa,nie dlatego ze cos nie tak miedzy nami,ale gosc potrafi taki chaos urzadzic z dziecmi od jedzenia po spanie,ze ja psychicznie wysiadamMój też przeżywa że na ryby nie może jechać.A ja mu przecież nie zabraniam. Stosuje tekst mojej mamy, a rób co chcesz jesteś dorosły wiesz jak powinieneś się zachować
![]()
Mój współpracuje jak ma ochotę, chyba że ryja wydrę to ogarnieJa sie ciesze ja moj maz wybywa,nie dlatego ze cos nie tak miedzy nami,ale gosc potrafi taki chaos urzadzic z dziecmi od jedzenia po spanie,ze ja psychicznie wysiadam
Moj caly plan idzie w ep.
A wasi panowie wspolpracuja?![]()
To jest najlepsze ze kazdy cos chceMój współpracuje jak ma ochotę, chyba że ryja wydrę to ogarnieu nas taki standard kłótni jeśli chodzi o dzieci, on zmęczony po robocie chce odpocząć a nie od razu w pieluchy lecieć a ja sama po całym dniu chcę odpocząć od dzieci i kółko się zamyka.
![]()