reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
tanczace-koty.jpg

images

2Q==

cześć dziewczynki:-)
Lawendowy sen to dla Ciebie te tańce za jutrzejszą ogromną betę!!

Madzialenak już niedługo wszystkie niedogodności i to długie oczekiwanie zostaną wynagrodzone:tak:.

Aduś doskonale Cię rozumiem, ja też się boję cc. Najbardziej tego jak malutka będzie się, czy wszystko będzie dobrze, ból fizyczny mnie nie przeraża, boję się o córeczkę i jak to wszystko będzie.

Lawendowy Śnie - kciuki zaciśnięte!
My po chrzcinach :-) Piękna uroczystość :-) Lidunia grzeczniutka, śliczniutka, po prostu nie wiem, co z niej wyganiali, bo ona od urodzenia grzeczna i kochana :-)
Trzcinko- oby się udało z paszportem. My tez musimy Młodej załatwic, bo w lutym lecimy na wakacje - ale chyba zrobimy dowód, bo dowód 5 lat wazny, a paszport rok - no a my póki co poza UE się nie wybierzemy z Lidką.
Pozdrowionka

lawendowy sen tańcuję za jutrzejszą betę wszystkimi stylami :-D.

madzialenak nieźle Cię przetrzymują, ale dobrze, że co chwilę ktg robią :-D. Kibicuję, żeby szybko poszło!

Maja badania musiały wyjść dobrze, nie było innej opcji:-D.

Nie mam na nic siły, walczę z bakteriami. Pozdrawiam Was wszystkie:-).

Lawendowy śnie, za jutrzejszą betę odprawię nawet starosłowiańskie, pogańskie tańce:) Musi się udać, te Twoje plamienia w terminie implantacji dają wielką nadzieję. A więc za wysoką betę. A o której się wybierasz na badanie (i gdzie)? Do Invicty? Bo jakbyś poszła pomiędzy 7, a 8 rano to wyniki byś miała do 12... Tak tylko mówię. Beta i tak pewna :)

Madzialenak, to ja jutro jestem z Tobą całym ♥ Zresztą nie tylko jutro. Ale myślę, że Ty to wiesz.
Sebuś nie chce wyjść, bo wie, że ciotka jest jeszcze nie gotowa :tak:

Fusun
, betę robię w LuxMedzie. Wynik po 15, bliżej 16.
Dzwoniłam specjalnie w piątek do Invikty, żeby się dowiedzieć o której byłby u nich i pani mi powiedziała, że jak będę do 11:00, to wynik będzie w granicach 14:00.

reklama
Jakąś godzinę temu, żeby nie oszaleć i żeby czas szybciej minął, miałam myć okna:tak:
Ale może tę czynność zostawię sobie na jutrzejsze wleczenie się czasu.
A tak na marginesie, jeszcze nie zaczęłam i jeszcze mnie nie zdążyło przewiać, a już czuje zbliżająca się opryszczkę. Masakra. Jak ja jutro wystąpię przed rodzicami?!

Do góry