reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda - zaciskam kciuki!!!
Trzcinko - może, jak będziesz w Polsce, wpadniesz na kawę?
Sylwia - jakie wspaniałe wiadomości!
Powiem Ci, że mam chyba dwa zaupełnie inne charaktery. Małgonia to wulkan energii i pomysłów. Lidka jest taka spokojna i mało ekspresyjna, że aż czasem się martwię, że coś jest nie tak. Usmiecha się rzadko, rozmawia z nami dużo, ale praktycznie nie płacze w ogóle. Musimy nieźle ją wkurzyć, żeby zaczęła płakać. Ale szybko się ją uspokaja.
A moja Gameta przysłała mi pisemko, co bym opisała szczegóły porodu, bo potrzebują do statystyk.

reklama
Pół nocy nie spałam, brzuch mnie z nerwów boli a synek chyba coś czuje bo nie śpi razem ze mną i się co chwila wypręża. Boję się.

Madzialenak trzymajcie się dzielnie, już za chwileczkę będziesz miała Sebastianka po drugiej stronie brzuszka:-).

Kate gratulacje:-):tak::-)!!!!

Lawendowy beta piękna będzie na pewno:tak:

Misia Lideczka naprawdę duża kobietka i śliczna pewnie jak mamusia:happy:

Miłego dnia.

Czesc Dziewczyny,

Kate, gratuluje coreczki!!! Niech teraz zdrowo rosnie :-)

Trzcinka, ale super!!!! Udalo sie i lecicie do POlski!!! :-)

Misia, Lidka jak zawsze sliczna. Mala modelka.

Sylwia, ciesze sie bardzo,ze Twoj i siostry bobaski ladnie rosnia. :-)

Madzialenak,
kciuki oczywiscie zaciskam i ciesze sie ,ze lekarze wreszcie zadzialali i podjeli konkretne decyzje. Trzymaj sie i zycze powodzenia. Bedzie dobrze kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Milego dnia!!!!

Witam Was o poranku.
Widzę, że nie tylko ja nie mogę spać :-)

Kate, cieszę się razem z Tobą Twoim szczęściem.
Dobrze, że masz i Hanię i męża przy sobie. Jednym słowem rodzinka w komplecie.

Madzialenak, nie denerwuj się. Na pewno wszystko będzie dobrze.
Już za chwil kilka przytulisz swojego najukochańszego faceta pod słońcem.
Na pewno będzie to wielka miłość od pierwszego spojrzenia i przytulenia. Trzymam mocno kciuki,
myślami i sercem jestem z Wami.

Życzę Wam udanego dnia.

Kate, z całego serca gratuluję Wam córeczki. Życzę zdrówka dla małej i pomyślności dla całej Waszej rodzinki

Madzialenak, nie bój się. Zaciskam kciuki żeby lekarze już dziś zdecydowali o cc (w razie gdyby oksytocyna nie zadziałała). Mam nadzieję, że dziś zobaczysz swojego synka.

Lawendowy – żadnych kciuków za wysoką betę:-) Jaki Ty masz plan tak właściwie? Jak ciąża będzie oficjalnie potwierdzona to idziesz na L4, czy zamierzasz pracować?

Sylwia – super, że na wizycie wszystko ok.

Miłego dnia dla wszystkich

Fusun, nie wiem jaki będzie plan, ale pewnie pójdę na zwolnienie. Zobaczę, jak będę się czuła i co powie dr.

I jeszcze najważniejsza kwestia, która pozwoli mi iść spokojnie na L4 - odzyskanie etatu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry