reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja po prenatalnych
Wszystko OK
Jedna fasolka mierzy 6,9 druga 6,4. Serduszka 159 i 155.

Po biochemii i Usg ryzyka:
Trisomia 21 płód pierwszy -1:1234, drugi 1:1397
Trisomia 18 oba 1:5090
Trisomia 13 oba 1:15933
Czyli test Pappa nie taki straszny

Kamień z serca

reklama
dokładnie dziewczyny po cc czy po sn musi obkurczyć się macica bo pod konie ciąży jest wielkości arbuza i potrzebuje czasu na pewno potem każda z nas będzie miała brzuszek ja ta lala ja w to wierzę.

Co do staników to ja teraz też wolę te sportowe dobrze mi w nich ale przed ciążą tylko te z fiszbinami nosiłam. To każda musi dobrać sobie indywidualnie.

Jazzabell super, teraz mozesz spokojnie cieszyć sie ciążą :)

Infinity a powiedz mi prosze czy te biustonosze są takie usztywniane? Mam zamiar kupić tylko właśnie to mnie zastanawia, nie lubie takich cienkich staników, bo sutki widac przez ubrania hihi :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też mam problem z aplikacją na telefonie, nie mogę polubić nic od dzisiaj - pewnie coś zmieniają.

Madzia
- co to za karambol u Was w Dobrej? Pogotowie, policja, helikoptery.....

Dziewczyny a ja sobie dziś pojechałam na porodówkę do szpitala gdzie chcę rodzić, Pani położna zrobiła ze mną obchód, pokazała wszystko, dała cenne rady powiedziała co zabrać a co będzie totalnie bez sensu. Bardzo dobre wrażenie mam i jakoś mi spokojniej.

Odebrałam też ostatnie w ciąży wyniki na Toxoplasmose, monitorowalam 4 razy bo nie miałam żadnych przeciwciał na to cholerstwo i na szczęście nic nie zlapałam. A przyznam się, że parę razy poszalałam z jedzeniem ... ale na szczęście jest OK!

Do góry