reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Majka gratuluje ! Pamiętam , że jak mi w szpitalu malutką przynieśli to też nie mogłam się na nią napatrzyć a łzy mi same płynęły ze szczęścia . Niech malutki zdrowo rośnie .

reklama
Hej dziewczyny, to ja się dopisuje do wątku :) Do tej pory pisałam tylko na kto po in vitro.
A dziś odważnie kupiłam krem na rozstępy i dostałam od siostry całą torbę ciuszków po jej dzieciach :)
Do tego powiedziałam w pracy (szef wiedział wczesniej) i całej rodzinie. Znaczy - jestem w ciąży :D

Czesc Dziewczyny !
Czy i mnie przyjmiecie do swojej grupy ? Wczesniej udzielałam sie na Zakwalifikowanych ale zaczynam dojrzewać do mysli że chyba jestem w ciąży !!! Podczytuje Was już jakiś czas ale jakoś tak stracha miałam żeby do Was napisać.
U mnie droga do szcześcia nie była łatwa. O mały cud staram sie 8 rok.Przeszłam 3 IUI, 2 stymulacje, przeżyłam 2 ciąże biochemiczne. Miałam w sumie 5 transferów i 7 podanych w tym czasie zarodków. Ten 7 własnie okazał się najszczęsliwszym. Termin porodu wstępnie ustalony na 9 kwietnia.

Gratuluje Majce która niedawo wydała na świat swój mały cud.

Kotuska no wreszcie znalazlaś sie w jak najbardziej odpowiednim miejscu :-).
Finesse witaj ;-)

Olusia bardzo mi przykro że sie az tak pochorowalas, szkoda ze skończyło sie na antybiotyku, ale wazne ze jest bezpieczny i nie zaszkodzi maluszkom. Wygrzewaj sie pod kołderką. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.

A ja właśnie wróciłam z M z zakupów, kupiliśmy farbę do ścian do pokoiku malutkiej, upatrzylam śliczną lampę sufitową taką różową,ale jeszcze jej nie kupiłam. Wiec dzisiejszy dzien byl caly zabiegany, taki zakupowy :-)

reklama
Do góry