reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
niezłe tutaj pustki :-)

dziewczyny w czwartek przeżyłam okropny incydent - zasłabłam w sklepie - stałam w kolejce i poczułam się źle, nagle ból brzucha, zaczęło kręcić mi się w głowie, ciemno przed oczami i ocknęłam się na ziemi :-( Upadałam na 4 litery, na szczęście nie na brzuch.

Byłam u lekarza - zostałam zbadana i miałam usg - ale w sumie nie wiem czy pani sprawdziła też łożysko, bo szukała tętna... a znajoma mnie postraszyła :confused2: i powiedziała, że na tyłek też nie można upadać, bo się łożysko może odkleić - czy sądzicie że to możliwe? Mam paranoję... Młody się rusza - trochę mniej dziś niż normalnie, ale jest taki upał, że ja ledwo żyję...

Szkrabek jakby cokolwiek wzbudziło niepokój to lekarz chyba by cię poinformował. Obserwuj swoje ciało i ruchy maluszka, w razie jakiś niejasności możesz udać się na ip i powiedzic że omdlałaś, wtedy zrobią Ci badania

sylwia- wielkie gratulacje :-D

szkrabek- uwazaj na siebie kochana a jak bedziesz widziala ze cos sie dzieje to lec na ip , lepiej sprawdzic niz załowac...
ja ostatnio 2 razy straciłam przytomnosc ale tyle dobrze ze w mieszkaniu i M byl ze mna

gizas, bunieczek- jak sie dziewczyny czujecie?? juz coraz blizej , jak znosicie pogode??
a jak tam wyprawka??

fusun- jak u Ciebie?? ktory to tydz juz masz??

ja łózeczko mam rozłożone, swoja torbe do szpitala gotową, nie mam jeszcze wózka ale w sobote prawdopodobnie po niego bede jechac.

ostatnio srasznie meczy mnie zgada :-(po kazdym posiłku dosłownie...

gizas- bede miec CC mozna powiedziec na własne życzenie... dopytawałam gin na nfz do ktorego chodze i połozna w szpitalu i gin z kliniki i wszyscy doradzaja zebym nie ryzykowala naturalnego porodu i zdecydowala sie na CC. i taka decyzje podjelismy . choc mam obawy to trudno podejme ryzyko.

Sylwia ogromne gratulacje!!!! Ja Cię pamietam jak ty rodziłaś to ja byłam na począrku ciąży oby więcej takich wpadek ;) zaprazzamy na fb na zamknietą grupe ;)

reklama
Kiki, Ty byłaś w szpitalu, w którym chcesz rodzić i uzgodniłaś cc? Czy Twój lekarz prowadzący pracuje w szpitalu i on Ci zrobi? Bo ja bym chciała cc, ale nie mam lekarza pracującego w szpitalu i kompletnie nie wiem jak się za to zabrać.
U mnie dziś 27t6d. Jutro 28 ☺

Do góry