Nikaaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZnalazłamTeQuila tyle razy juz pisalam ze nie moge wstawiac tu zdjec....dlatego zawsze wysylalam linka z ubrankami i w ogole czym kolwiek
![]()
U mnie dziewczyny mialy wsazania do 1 roku.... mowie tu o przynajmniej 5 kobietch, nie wszystkich pytalam nie interesowalo mnie to kiedys
Ja nie pamiętam dokładnie ale chyba lekarz mówił że minimum rok a najlepiej dwa, ale to było 14 lat temu, wszysko tak się pozmieniało że pewnie ta teoria teżU mnie dziewczyny mialy wsazania do 1 roku.... mowie tu o przynajmniej 5 kobietch, nie wszystkich pytalam nie interesowalo mnie to kiedys![]()
Mnie wlasnie dziewczyny zawsze mowily ze lekarze im mowili minimum rok, no ale tam zaraz nikt sie tez nie rwal po 1 roku i 1 miesiacuJa nie pamiętam dokładnie ale chyba lekarz mówił że minimum rok a najlepiej dwa, ale to było 14 lat temu, wszysko tak się pozmieniało że pewnie ta teoria też
Kurcze Pisanko - lezSzyjka 26 mm![]()
Kurcze i co teraz?jakie zalecenia?to jedyna gorsza wiadomość mam nadzieję!?Szyjka 26 mm![]()
Cholerka, ale jakos dasz rade - nie ma ze nie ! Z tym lezeniem tez uciazliwe jak czlowiek musi to nie moze wylezec za dlugo jakby sie chcialo to nie ma kiedyPowiedział ze przy pojedynczej to już sygnał także mowil coś o sterydach na plucka..ale daje mi 3 tyg lezenia i za 3 tygodnie zobaczymy...musze jeszvze wytrzymać 14 tygodni...kur...