butterfly1331
Moderator
My też kupiliśmy bazę. Fakt - minusem jest cena, ale dużo łatwiej zamontować fotelik i zawsze jest pewność, że fotelik jest zamontowany prawidłowo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrówka!ból ucha może być naprawdę uciążliwy ,nie zazdroszczęTez mam baze. Jezdzimy duzo i nie wyobrazam sobie zabawy z pasami za kazdym razem, zwlaszcza, ze jak pisze Tequila prawidlowe zapiecie nie jest takie latwe. No i baza bezpieczniejsza.
Dzieki dziewczyny, ale rozszalalo sie na dobre - boli niemilosiernie. W dodatku w nocy mialam kilkanascie skurczy. Poki co przeszlo i wolalabym, zeby sie nie zaczelo dopoki ucho nie przestanie bolec, bo moze byc nieciekawie [emoji24]
Milej niedzieli!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja używałam, bo synek był głównie na mleku modyfikowanym, wiec u mnie działał przez pół roku bez przerwy, 24 godziny na dobę, żebym miała cały czas gotową ciepłą wodę do mleka. Potem też się bardzo sprawdzał żeby mieć ciągle ciepłe picie pod ręką. A na wyjazdach podgrzewalam w nim zupki. Niestety nie pamiętam z jaliej był firmy.Dziewczyny używacie podgrzewaczy do butelek?Polecicie coś?
A dziękuję dobrze .@Ewunka jak się czujesz? :-)
A dziękuję dobrze .
Lekki zawał mam .....
Poza tym ok
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom