reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny ja juz po. Córcia jednak troche mniejsza po dokladnych pomiarach, niestety nadal nie chce sie obrocic i ulozona jest glowka.do gory. Ale dla tego mojego cudu to dam sie nawet pokroic, wiec spoko :)
Reszta jest w porzadku. Troche sie uspokoilam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super [emoji846] widzisz najważniejsze ze wszystko z nią dobrze a co do CC przeżyjesz bo kto jak nie Ty . Wczoraj znajoma mi opowiadała ze mały się nie obrócił długo i pewnego dnia obudziła się w nocy i dosłownie czuła jak on jej się cały obraca i zmienia jej się kształt brzucha . Może się jeszcze coś zmieni .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jak u ciebie ta cukrzyca sie objawia np szybki przyrost wagi? Bo ja sie boje tez o to a moja waga drastycznie rosnie tak mi sie wydaje. Dzis zaczynam 14tc a moja waga teraz jest 57,5 przed transferm mialam 52 ale nie mam innych objawow typu sennosc czy pragnienia. bede u poloznej to sie zapytam co z ta waga i kiedy mi cukier zbadaja.
Evulek ja mam 5.4 na plusie juz...

A jak u ciebie ta cukrzyca sie objawia np szybki przyrost wagi? Bo ja sie boje tez o to a moja waga drastycznie rosnie tak mi sie wydaje. Dzis zaczynam 14tc a moja waga teraz jest 57,5 przed transferm mialam 52 ale nie mam innych objawow typu sennosc czy pragnienia. bede u poloznej to sie zapytam co z ta waga i kiedy mi cukier zbadaja.

Objaw był w wyniku krzywej która miałam już na początku ciazy zrobiona I wynik był ciut za duży i musiałam się pilnować i badać cukier . Od jakiś dwóch trzech tygodni ten cukier już byl dużo za duży . Większe pragnienie i może częstsze siku ale to nie wiadomo czy tez nie efekt ciazy . Ja mam 23tc i po wczorajszym ważeniu wyszło 5 kg do przodu . Nie wiem czy to dużo czy mało ale moja lekarka powiedziała ze nie chciałby żebym przytyła więcej niż 9 kg . U ciebie to może się woda zatrzymać i dlatego ten wzrost wagi .

Dziewczyny ja juz po. Córcia jednak troche mniejsza po dokladnych pomiarach, niestety nadal nie chce sie obrocic i ulozona jest glowka.do gory. Ale dla tego mojego cudu to dam sie nawet pokroic, wiec spoko :)

Mojej szwagierce synek obrocil sie tydzien przed porodem mimo, ze juz miala termin cc, wiec daj Zywii czas :)
Puszczaj jej muzyczke "u wyjscia" i sprawdz sobie u wujka google pozycje yogi, zeby dziecko sie obrocilo. Moze akurat zadziala [emoji16]

Mojej szwagierce synek obrocil sie tydzien przed porodem mimo, ze juz miala termin cc, wiec daj Zywii czas :)
Puszczaj jej muzyczke "u wyjscia" i sprawdz sobie u wujka google pozycje yogi, zeby dziecko sie obrocilo. Moze akurat zadziala [emoji16]

Rozstawie nogi, puszcze muzyke i wlacze swiatlo zeby drogi nie pomylila :)

Rozstawie nogi, puszcze muzyke i wlacze swiatlo zeby drogi nie pomylila :)

Hahaha a ja nawet gdzieś ostatnio widziałam takie "cuś" jak głośnik do słuchania muzyki dla matki i dziecka który wkładasz do pochwy... Czacie!? Kurde gdzie ja to widziałam...!?!?!? Ale chyba ktoś ocipiał że to wymyślił.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Madziu moze malenkiej swiat do gory nogami nie odpowiada, moze zdecyduje w ostatniej chwili[emoji6] ale fajnie ze wszystko jest dobrze.

reklama
Do góry