reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Chciałam sie tu zapowiedziec z trochę weselsze strony [emoji22]
zwiększyłam ta luteinę i czekam co los przyniesie. Mam nadzieje,ze tym razem to tylko takie straszki...

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Luteina jak dla mnie jest kiepska .
Zapytaj może o crinone a i mój faworyt to
Prolutex .
Przy transferze miałam coś 13/16 prog nie pamiętam po dodaniu prolutex 20 i tak na tym 20 się trzymałam.
Zrób sobie kakao kocyk i zrelaksuj się na sofie .

Ostatnia edycja:
Luteina jak dla mnie jest kiepska .
Zapytaj może o crinone a i mój faworyt to
Prolutex .
Przy transferze miałam coś 13/16 prog nie pamiętam po dodaniu prolutex 20 i tak na tym 20 się trzymałam.
Zrób sobie kakao kocyk i zrelaksuj się na sofie .

W środę mam wizytę i poproszę o prolutex , mam nadzieje,ze nie bedzie za pozno.
A wiecie czym mogę wyleczyć dziąsła? Bo zaczęły mnie bolec i mam miejscami cErwone( chyba jakieś zapalenie).

A wiecie czym mogę wyleczyć dziąsła? Bo zaczęły mnie bolec i mam miejscami cErwone( chyba jakieś zapalenie).

Najlepszy jest płyn do płukania Eludril, tylko nie stosuj dłużej niż 2tygodnie ciągiem. Na opakowaniu jest napisane że w ciąży nie wolno stosować ale to od niedawna bo wszedł przepis że jeśli coś zawiera nawet minimalna ilość alkoholu to musi być taki napis. Ale pić tego nie bedziesz:) każdy stomatolog mówi że to bezpieczny produkt w ciąży i przede wszystkim pomaga

Najlepszy jest płyn do płukania Eludril, tylko nie stosuj dłużej niż 2tygodnie ciągiem. Na opakowaniu jest napisane że w ciąży nie wolno stosować ale to od niedawna bo wszedł przepis że jeśli coś zawiera nawet minimalna ilość alkoholu to musi być taki napis. Ale pić tego nie bedziesz:) każdy stomatolog mówi że to bezpieczny produkt w ciąży i przede wszystkim pomaga

Znam i mam ale właśnie balam sie w ciąży płukać. Tak po 3 dniach zazwyczaj mi przechodzi wiec spróbuje. Dzięki

Znam i mam ale właśnie balam sie w ciąży płukać. Tak po 3 dniach zazwyczaj mi przechodzi wiec spróbuje. Dzięki

Na pewno jest bezpieczne, moja siostra jest stomatologiem i kazała mi płukać. I dodatkowo używać pasty do zębów colgate pro relief ale to już na poziomie krwawiacych dziąseł :)

Psiknij octaniseptem. Mi sie troche krew z dziasel czasem puszczala i najlepsze octanisept

reklama
Mialam 3 lata temu usg i biopsje cienkoiglowa bo mam kulke po lewej stronie i nic zlego nie wykryli. Wtedy tsh mialam 0.24 i powiedzieli tylko zeby kontrolowac..
A ty też masz odstawić stopniowo progesteron? czy zrobiłaś dla siebie tak z ciekawości badanie progesteronu? Ja mam odstawić za 4 dni już dupka ale zastanawiam się własnie;/ nie miałam badanego progesteronu tylko na poczatku zaraz po transferze a mam troche obawy.A pozatym bede zmieniała na lekarza ginekologa u mnie w miescie i nie będe jezdzic już do kliniki do swojej i ten ginek co byłam ostatnio u siebie w miescie na wizycie bo znowu mam infekcje;/ to powiedzial bym stosowała luteine dalej ale mowie mu ze już jej nie stosuje bo ginek mi odstawiła i został tylko duphaston. Czy zostawić jeszcze dupka i brać go hmm... teraz biore 1x1

Do góry