Aplikujesz aplikatorem czy palcem, zacznij aplikować palcem jak nie aplikujeszDziewczyny dziś 18 dpt od wczoraj kawa z mlekiem przy podcieraniu i aplikacji luteiny. Doradźcie czy mam sobie zwiększyć progesteron? Teraz biorę 3x 1 luteinę i duphaston a w dniu transferu miałam prog. 13 [emoji58]
[emoji26]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
kredka82
Fanka BB :)
Ja nie wiem wlasnie jak to jest z tym progesteronem ale ja mysle ze w ciagu tygodnia przestane brac bo podobno lozysko przejmuje ta funkcje. Co prawda troche sie boje no ale zobaczymy. Musze gdzies poszukac jakie sa normy i to przeliczyc bo mi cos ok 65 wyszlo ostatnioA ty też masz odstawić stopniowo progesteron? czy zrobiłaś dla siebie tak z ciekawości badanie progesteronu? Ja mam odstawić za 4 dni już dupka ale zastanawiam się własnie;/ nie miałam badanego progesteronu tylko na poczatku zaraz po transferze a mam troche obawy.A pozatym bede zmieniała na lekarza ginekologa u mnie w miescie i nie będe jezdzic już do kliniki do swojej i ten ginek co byłam ostatnio u siebie w miescie na wizycie bo znowu mam infekcje;/ to powiedzial bym stosowała luteine dalej ale mowie mu ze już jej nie stosuje bo ginek mi odstawiła i został tylko duphaston. Czy zostawić jeszcze dupka i brać go hmm... teraz biore 1x1
A co do infekcji to oczywiscie wspolczuje bo sama sie borykam z nimi. Dzis na noc wzielam ostatni canesten i mam nadzieje ze przeszlo...
Kurde nie wiem czy isc zbadać jutro progesteron ja nawett nie wiem jaki mam, jak badałam to po transferze i to była ciąża gdzies 3-4 tydzien to miałam ponad 30. A mam te same obawy co tyJa nie wiem wlasnie jak to jest z tym progesteronem ale ja mysle ze w ciagu tygodnia przestane brac bo podobno lozysko przejmuje ta funkcje. Co prawda troche sie boje no ale zobaczymy. Musze gdzies poszukac jakie sa normy i to przeliczyc bo mi cos ok 65 wyszlo ostatnio
A co do infekcji to oczywiscie wspolczuje bo sama sie borykam z nimi. Dzis na noc wzielam ostatni canesten i mam nadzieje ze przeszlo...
ludek
Dziewczyny, byłam na badaniach prenatalnych i jestem szczęśliwa bo dziecko jest zdrowe i wiem, że będę miała córeczkę 
Link do: Dropbox - 20171005_074813.jpg
A do którego tygodnia ciąży brałyście acard?

Super kochana!!!!Dziewczyny, byłam na badaniach prenatalnych i jestem szczęśliwa bo dziecko jest zdrowe i wiem, że będę miała córeczkę
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
SuperrrDziewczyny, byłam na badaniach prenatalnych i jestem szczęśliwa bo dziecko jest zdrowe i wiem, że będę miała córeczkę
Ropuszka666
Dziewczyny, byłam na badaniach prenatalnych i jestem szczęśliwa bo dziecko jest zdrowe i wiem, że będę miała córeczkę
Super ! Ja tez będę miała księżniczkę i nawet mam bardzo podobne zdjęcie [emoji6]ale bałam się do połówkowego czy cos jej tam jeszcze nie wyrośnie bo wszyscy mnie wkoło nakręcali że tak może być . Acard będę brała prawie do samego końca . Ze względu na to ze będę miała CC to podobno chwile przed odstawię .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
nieagatka
Coraz wiecej dziewczynek tu, a podobno po ivf rodzi sie wiecej chlopcow [emoji848][emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom