reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Super!!!! Bo mi dziś właśnie przyszły przesyłki z koszulkami, szlafrokiem i bustonoszami i chciałam to poprac tylko nie wiedziałam w czym. Czyli wy pralyscie w normalnych plynach

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Hej dziewczyny!

Z racji, że jutro mam wizytę zrobiłam morfologię.
Mam pytanie dot. hemoglobiny. Miesiąc temu mój wynik wynosił 10,8. Zażywam od tego czasu Tardyferon i wynik co prawda podniósł się do 10,9, ale czy to nie jest za mało?
U mnie też powoli się poziom podnosił. Miałam już 10,4. Teraz biorę tardyferon i sorbifer i w końcu mam 11,4.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie , szyjka się skróciła , ale nic się nie dzieje , chociaż lekarka się śmiała że mogę urodzić za tydzień/półtorej [emoji16]ale wątpię [emoji13]nie wiem ile mały waży, bo kazała mi się zapisać na Dopplera sprawdzić te wody, przepływy i w ogóle czy wszystko ok. Wód trochę miej , ale dalej powyżej normy . No i morfologie mam słabą i mówił w coś , że może trzeba będzie daj skierowanie do szpitala, tak jak w pierwszej ciąży. Ale nie wiem czy się jeszcze z nią zobaczę, bo dziś miała mieć rezonans magnetyczny i dopiero będzie w pracy ok.06.11 jak jej zdrowie pozwoli.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No to trzymamy kciuki. Ale na razie się nie martw. Będzie dobrze[emoji9] [emoji9]

Dziewczyny jestem po wizycie, nie jest fajnie łożysko ułożone nisko, może być przodujacym, w każdej chwili mogę trafić do szpitala. Zakaz robienia wszystkiego.
To leż i ani drgnij z łóżka. Lepiej teraz się przemeczyc żeby później nie żałować [emoji9] [emoji9]

Evulek no pewno masz racje... przykre ze lekarz ktory ma pomagac najzwyczajniej zeruje na pacjencie...
A farbujesz normalna farba czy bez amoniaku? Kurde moje wlosy tez wymagaja farbowania (robie sama w domu ale zamawiam profesjonalne fatby i wode z uk to na czym moje fryzjerki w pl robia tylko ze to chyba ma amoniak[emoji53])

Dziewczyny a powiedzcie mi czy Wam puls skakal? Jestem caly dzien nieprzytomna.. zmierzylam cisnienie i bylo chyba 123/70 co u mnie jest wysokie a puls 103[emoji50] nigdy nie mialam takiego... nie wiem czy cos robic z tym?

Pomocy!!!!
Dziś rano tak się Zakręciłam że zeżarłam dwie no spy zamiast jednej a mam napisane "zapobiegawczo 2*1 a nie więcej jak 3*2" kurde ...

Ja bralam do 6 nisp zwyklych dziennie jak mnie na poczatku bolalo bo sie balam wiec nic Ci sie raczej nie stanie

Pytanie za 100 pkt: czy koszule, staniki i swoją pościel w łóżku tez pralyscie w Loveli?!

Ja nie. Prałam w zwykłym. Tylko do koszul mniej płynu do płukania żeby nie pachniały zbyt intensywnie.

Jestem po wizycie. Tętno jest ok!
emoji173.png
A pod serduszkiem noszę chłopca. Potwierdzone! Widziałam małego pędzelka między nogami
emoji13.png
405 g już ma

reklama
Do góry