reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Gaja i lili ostatnio zaproponowalam to krecil nosem jemu podoba sie Agatka ale mi nie pasuje jakos zwlaszcza ze beda mowic w skrocie Aga jak na jego siostre, nie mam nic do niej oczywiscie ale wolalabym inne[emoji4] bedzie dylemat

Agatka jest super nieskromnie powiem [emoji23][emoji16] Na mnie nigdy Aga nikt nie mowil. Babcia mowila Agusia, a maz mowi Adzka hehe [emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi kiedyś wpadło do głowy imię Felicja. Mąż mnie wysmial. Powiedział, że Felicja może być tylko skoda - skoda Felicia :p Nawet ne chce szukać innego imienia. Mówi, że już wybrane i koniec.

Mi kiedyś wpadło do głowy imię Felicja. Mąż mnie wysmial. Powiedział, że Felicja może być tylko skoda - skoda Felicia [emoji14] Nawet ne chce szukać innego imienia. Mówi, że już wybrane i koniec.
Hehe mieliśmy z mężem kiedyś Skodę Felicję matko najgorsze auto świata to było [emoji23]

---32tc---

A czym grozi przenoszenie bo się nie orientuję?

---32tc---

Nawet w pelni zdrowe lozysko od 40tyg sie stazeje i w 42tyg moze juz byc za stare by dobrze odzywiac dziecko. Wg mojej lekarki zwieksza sie tez ryzyko zatruc ciazowych stad wiele porodow w 42tyg jest z “kolorowymi” wodami plodowymi. No, a jesli przy tym dziecko jest duze to 2tyg wiecej oznacza ok pol kilograma wiecej wiec trudniejszy porod sn.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry