reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Żywii moze 10 czy 20 w kraju. Ale nie chodzilo mi o to zeby byla jedna jedyna, bo wtesy wymyslilabym imie :d a raczej o rzadkie imie, ale z dobra wrozba.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem wiem bo już nie raz o tym pisałaś. Chodziło mi tylko o to że osoby o tym imieniu robią karierę:) . Od razu jak zobaczyłam to pomyślałam o Was

reklama
Hehe mój tez tak zareagował [emoji12]ale ja mam łatwość wpajania moje m roznych rzeczy [emoji13][emoji847] narazie czekamy na X bądź Y

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja jak chce cos kontrowersyjnego to najpierw proponuje jakas mega kontrowersyjna opcje i pushuje, za 2 cz 3 dni to mniej kontrowersyjne na czym mi zalezy jest juz akceptowalne ;)

U nas wszystkie imiona z "R" odpadają, bo mąż ma lekką wadę wymowy a to jego wielki kompleks. Trochę wymyśla, bo prawie w ogóle tego nie słychać... no ale w efekcie przez to "R" mamy jeszcze trudniej z wyborem imion :p

A mnie sie podoba... lepiej niz Julka czy inne mega popularne imie... ale to tylko moje zdanie.

Nie chodzi o to że się nie podoba. Ale takie są skojarzenia a wiem jakie dzieciaki w szkole są okrutne i całe dzieciństwo pewnie by było Klementyna mandaryna i inne takie bzdety[emoji14] staram się myśleć o wszystkim jak wybiera się imię dla dziecka na całe życie [emoji4]

---32tc---

Cześć dziewczyny :) Zastanawiam się od którego tygodnia mniej więcej widać brzuszek i można poczuć jak dzidziuś się porusza? Jak było u Was? U mnie póki co widać tylko lekkie wzdęcie [emoji14] ale zakupiłam sobie już jedne spodnie ciążowe, bo większość spodni mam bardzo obcislych i jakoś nie czułam się komfortowo.
Ja spodnie juz musialam nosic w 10tc a pierwsze ruchy czulam w polowie 15tc i to bylo takie uczucie pekajacych babelkow[emoji3] potem z kazdym tygodniem nasilalo się i przemienilo sie w kopniaczki, teraz mam 20tc i czasami reka czuje jak kopie[emoji7] moje 362 gramy szczescia.

reklama
Mi sie irena tylko z jednym zartem kojarzy:

1510950172-529270c871ea2f51-aaaaaa.jpeg

Do góry