Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Zobaczymy jak będzie, te terminy chyba będą się deszcze trochę przesuwać![]()
Teraz masz termin jak ja [emoji6]a kiedy miałaś transfer u ilu dniowy?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Zobaczymy jak będzie, te terminy chyba będą się deszcze trochę przesuwać![]()
Mam ten sam jeżdżę w nim od początku do teraz i jest rewelacyjny jak dał mnieJa mam dokładnie ten. Na zdjęciu, przy większym brzuchu wygląda to ok. Ale to zapięcie jest dla mnie za grube i ono uwiera. Próbowałam bardziej ściągnąć tą klamerkę i bardziej poluźnić i efekt jest taki sam. No nic, muszę się przyzwyczaić. Na pewno lepiej z niż bez.
Zobacz załącznik 830188 chyba przesadzili ha ha ha ha
Byłam dziś w szpitalu obejrzeć gdzie się rodzi i oto pokój po porodzie .....
Konsola do gier ha ha ha ha
Padłam że śmiechu.
Na bogato .
To chyba bardziej dla taty. Matka śpi wymęczona porodem a tatuś umila sobie czasZobacz załącznik 830188 chyba przesadzili ha ha ha ha
Padłam że śmiechu.
Na bogato .
To u mnie we wsi .....ha ha ha
To u mnie we wsi .....ha ha ha
Nie w Madrycie
Ale to bardzo nowy szpital
To twoj m nie bedzie sie nudzilZobacz załącznik 830188 chyba przesadzili ha ha ha ha
Padłam że śmiechu.
Na bogato .
Wynik progesteronu masz dobry wiec sie nie martw. Ja mialam ok 50. Odstawialam w 16tc ale ja mialam incydenty plamieniowe...Dziewczyny kiedy odstawiałyście progesteron? Mi lekarz kazał w 10+0, ale boję się odstawić. Teraz jestem w 11+2, ale mam stracha. Biorę tylko 2x1 Crinone i to wszystko. 2 tyg temu mierzyłam progesteron i wyszło mi 82,9.