gooossia17
Fanka BB :)
Właśnie na odwrocie nie jest napisane czy to mleko pasteryzowane.Odpowiedz jak zawsze - jesli z mleka pasteryzowanego to tak [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Właśnie na odwrocie nie jest napisane czy to mleko pasteryzowane.Odpowiedz jak zawsze - jesli z mleka pasteryzowanego to tak [emoji4]
A mi na usg genetycznym powiedziała, że dziewczynkaWłasnie nie, lekarka powiedziała, że na tym etapie wszystkie bobasy wyglądają na chłopców![]()
No to nie jedz. Musi być mleko pasteryzowane.Właśnie na odwrocie nie jest napisane czy to mleko pasteryzowane.
Właśnie na odwrocie nie jest napisane czy to mleko pasteryzowane.
Wow to gratuluje ! To teraz worek sie rozwiązałNo zniknelas a widzisz jak pamietam
U nas to cud inny naturals 7 mscy Po cc
Kiedy mozesz zagladaj Ja to rozumiem ze nie wszyscy moga udzielac sie , masz taki typ dzidzi no i wkoncu chlopczyk slyszalam ze sa bardziej ruchliwi?
Mozarelli nie sprawdzam czy pisze pasteryzowane bo wydawalo mi sie ze wlasnie musi byc ale na wszystkich parmezanach jakie sprawdzalam w roznych sklepach pisze ze mleko niepasteryzowane wiec nie wiem czy moza..Mozzarella
Mozzarella, czyli kolejny włoski klasyk, jest wytwarzana z pasteryzowanego mleka, dlatego w ciąży możesz ją jeść bez obaw. Biały, miękki ser jest niezwykle popularny we Włoszech i nadaje się do dań inspirowanych kuchnią śródziemnomorską
Im twardszy ser, tym mniejsze ryzyko występowania bakterii listerii, dlatego zarówno parmezan, jak i pecorino można jeść w ciąży.
Mozarelli nie sprawdzam czy pisze pasteryzowane bo wydawalo mi sie ze wlasnie musi byc ale na wszystkich parmezanach jakie sprawdzalam w roznych sklepach pisze ze mleko niepasteryzowane wiec nie wiem czy moza..
A moze byc z niepasteryzowanego?Ja parmezanu nie sprawdzalam, bo nie lubie, ale mozarella, ktora ja kupuje jest z pasteryzowanego na bank.