Ja byłam i kupiłam sobie rajstopy, top i majteczkiMamuśki znowu super rzeczy w Lidlu dla was i maluchów . M mi zakazał dziś tam jechać ale nie wiem czy dam radę [emoji12][emoji12][emoji12]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam i kupiłam sobie rajstopy, top i majteczkiMamuśki znowu super rzeczy w Lidlu dla was i maluchów . M mi zakazał dziś tam jechać ale nie wiem czy dam radę [emoji12][emoji12][emoji12]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ale u Ciebie to juz koncowka 1.trymestru i jak jest wszystko ok to nie masz sie czym martwicTak mówią, ale właśnie przez to czasem się boje, ze to był tylko piękny sen [emoji15] strasznie się boje o wszystko i wsłuchuję w objawy. A ich brak [emoji19]
Super ze wszystko dobrzeU dr Grzymały. Ona w Policach leczy i u mojego lekarza w gabinecie tez przyjmuje![]()
Ale u Ciebie to juz koncowka 1.trymestru i jak jest wszystko ok to nie masz sie czym martwicmialas juz pierwsze badanie prenatalne?
ja tez mam taki planSłuchaj! To będziemy na nim razem![]()
OOo to trzymam mocne kciukasy, napewno maluszek jest zdrowy i badanie to tylko formalnoscMam w środę [emoji15][emoji15][emoji15]
Ja byłam i kupiłam sobie rajstopy, top i majteczki![]()
OOo to trzymam mocne kciukasy, napewno maluszek jest zdrowy i badanie to tylko formalnosc![]()
Tak, grubsze