Gratulacje!Dziewczyny dziś zawitał do nas Franek!!! O 5 rano po 24 godz skurczy i godzinie parcia w związku z zanikiem tetna zrobiono ni cc (po aferze zrobionej przez mojego męża). Franuś dostał 10 pkt waży 2950 i mierzy 52 cm i jest najpiękniejszy na świecie....
reklama
Ropuszka666
Fanka BB :)
A jak się czujesz ? Dajesz jeszcze radę bo mi już ciężko z tym brzuchem . Jak mam wsiąść i wysiąść z samochodu to maskara o włożeniu butów nawet nie wspominam [emoji12]Nie no ja chcę szybko urodzić... Ale jeszcze nie w tym tygodniu [emoji14]
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czuję się jak niepełnosprawna[emoji31][emoji23] serio tragedia to jest.... Dlatego chcę juz serio urodzić. Puchnę strasznie i wszystkie ruchy mam ograniczone, chodzę do tego jak kaczka... Ubrania 99% za małe... A juz bezsensu teraz coś kupować [emoji14] kupilam sobie sukienkę na Święta ale czy w nią wlezę... To zagadka[emoji16] ogólnie ciężarówka pełną parą hehA jak się czujesz ? Dajesz jeszcze radę bo mi już ciężko z tym brzuchem . Jak mam wsiąść i wysiąść z samochodu to maskara o włożeniu butów nawet nie wspominam [emoji12]
Nina001
Pomimo,że nie widziałam Twoich spuchniętych stóp dla mnie wyglądasz kwitnąco!Czuję się jak niepełnosprawna[emoji31][emoji23] serio tragedia to jest.... Dlatego chcę juz serio urodzić. Puchnę strasznie i wszystkie ruchy mam ograniczone, chodzę do tego jak kaczka... Ubrania 99% za małe... A juz bezsensu teraz coś kupować [emoji14] kupilam sobie sukienkę na Święta ale czy w nią wlezę... To zagadka[emoji16] ogólnie ciężarówka pełną parą heh
Vinszka
A po @Ropuszka666 chyba będę następna w kolejce
i nie mogę się doczekać.
Ciekawe czy wy urodzicie w terminie, czy szybciej

Ciekawe czy wy urodzicie w terminie, czy szybciej

Ropuszka666
Czuję się jak niepełnosprawna[emoji31][emoji23] serio tragedia to jest.... Dlatego chcę juz serio urodzić. Puchnę strasznie i wszystkie ruchy mam ograniczone, chodzę do tego jak kaczka... Ubrania 99% za małe... A juz bezsensu teraz coś kupować [emoji14] kupilam sobie sukienkę na Święta ale czy w nią wlezę... To zagadka[emoji16] ogólnie ciężarówka pełną parą heh
Już myślałam ze tylko Ja tak źle znoszę ta końcówkę ... z ciuchami to tragedia nic tez mi nie wchodzi na brzuch a na święta to powiedziałam ze w piżamie siądę do stołu bo mi najwygodniej [emoji12] Ja chce rodzic w 2018 ale nie wiem jak Ja wytrzymam do tego końca stycznia . Ale cały czas sobie myśle jak dziwnie będzie jak się obudzę bez tego brzucha [emoji33]
kredka82
Ja zamowilam z allegro te ocieplane i sa grubsze ale to takie zwyczajne getry. Wole jak sa takoe bardziej gruborajtkowe.Ja zamówiłam na allegro ocieplane legginsy dla kobiet w ciąży ciekawe jakie to ocieplenie będzie jak dotrą. A w h&m są rajstopy 100 den
A w next kiedys zamowilam rajstopy 100den w rozmiarze xl i byly yak maciupkie w pasie ze w zyciu bym tak brzucha nie sciskala wiec oddalam
jasani
Dziewczyny czy Wy tez macie lub miałyście problemy z zatkanym nosem? Kataru jako takiego nie mam, a cały czas czuję jakbym miała tam w środku wszystko zawalone. I ciężko mi się oddycha. Nie wiem czy to nie znowu początek jakiegoś przeziębienia. Czytałam, że ponoć często się to zdarza w ciąży bo inne ukrwienie. Ale zastanawiam się czy tylko ja taka dziwna czy może kogoś jeszcze dopadły takie dolegliwości.
reklama
Ropuszka666
Dziewczyny czy Wy tez macie lub miałyście problemy z zatkanym nosem? Kataru jako takiego nie mam, a cały czas czuję jakbym miała tam w środku wszystko zawalone. I ciężko mi się oddycha. Nie wiem czy to nie znowu początek jakiegoś przeziębienia. Czytałam, że ponoć często się to zdarza w ciąży bo inne ukrwienie. Ale zastanawiam się czy tylko ja taka dziwna czy może kogoś jeszcze dopadły takie dolegliwości.
Ja miałam nieżyt nosa do 20tc gdzieś około po czym już tak mi pękały krwinki ze jak czyściłam nos to z krwią . To podobno zupełnie normalne w ciąży . Moja lekarka mowiła że jak już będzie nie do wytrzymania to miałam pójść do laryngologa ale przeminęło z wiatrem i już teraz jest ok .