reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Śliczne imie [emoji7] u nas niektorzy( czytaj teściowa) maja co do naszego imienia pewne utyski ale mam to gdzieś, bo jej sie nic nie podoba. Jak powiedziałam ,ze moze Leo to prawie zawału dostała a ja sobie pomyslałam serjusli? Ale serjusli? [emoji15]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

A tak w ogóle, jak myslałam o synku to miał być Henryczek [emoji5][emoji5] ale siostra mnie wyprzedziła - podsunęłam jej to imię i zostało [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja termin na 28.06 - mam cesarkę, wiec pewnie coś wcześniej będzie. Martwię się o te zalecenia i właśnie, żeby łożysko dobrze odżywiali dzidziusia. Narazie wszystko dobrze. A Ty jakie masz problemy z łożyskiem?

Mialam 10 mscy temu cc , loz przodujace I krwawilam od 29 tc , owe lozysko tylko mozna cc , teraz wszy ok ale trzeci trmestr wazny,
Narazie myslimy z dr sn
No to u nas dwa dni roznicy porodu;)

Mialam 10 mscy temu cc , loz przodujace I krwawilam od 29 tc , owe lozysko tylko mozna cc , teraz wszy ok ale trzeci trmestr wazny,
Narazie myslimy z dr sn
No to u nas dwa dni roznicy porodu;)

No nieźle nam się to udało :) będziemy na bieżąco zdawać relacje - dobrze mieć kogoś w tym samym okresie ciąży [emoji1]

No nieźle nam się to udało :) będziemy na bieżąco zdawać relacje - dobrze mieć kogoś w tym samym okresie ciąży [emoji1]

No tez tak sadze ;)
Chyba gosiaaa17 blisko nas pare dni,kiedys tez mialam kobietke pare dni roznicy termin , z tym ze mi zonk cc emergency wyszla...do tej pory utrzymujemy kontakt i zdsjemy relacje jak rosna dzieci ;)fajne to jest
Duzo nas wogole czerwcowek;)

Ja już też po wizycie. Tak samo jak u Ciebie @ajka89 będzie i u nas Księżniczka :) Wszystko jest ok, z uwagi na łożysko na przedniej ścianie ruchy dzidzi mogę zaczynać odczuwać dopiero za jakiś tydzień lub dwa. Mój mąż już zakochany. Wcześniej tylko mówił o chłopcu, ale jak się dowiedział, że jednak nie to uśmiech nie schodzi mu z twarzy :)

No też tak się zastanawiam bo ja w piątek zaczynam 30tc a tego samego dnia z kredka miałyśmy transfer[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana dzis dokladnie mam 30t0d czyli zaczelam 31 tydzien.
Ja biore pod uwage date z prenatalnych bo u mnie transfer byl bardzo szybko bo punkcje mialam w 9dc
Ja narazie kocykow i śpiworkow tam nie kupowalam, bo rodzę koniec maja, a tam kocyki grube. Wybrałam na lato bambusowy kocyk i bawełniany. A na zimę może wezmę z la millou. Chciałam jeszcze śpiworek do spania, ale kupiłam inny na 56/62, bo ten w la millou rozmiar S jest jakiś duży i obawiałam się, że na noworodka będzie za duży. No ale kolejny śpiworek pewnie będzie la millou. O ile dzidziuś będzie chciał spać w śpiworku :D A rożki też chciałam, ale znalazłam tańsze, też ładne i też z atestem :)
Zobacz załącznik 836546 Zobacz załącznik 836547
A z ktorego sklepu te rozki?
Kredeczko według moich obliczeń zaczynamy 30 :) zostanie 10 do porodu
Zaczynamy 31 bo mamy 30t skonczony

Ja już też po wizycie. Tak samo jak u Ciebie @ajka89 będzie i u nas Księżniczka :) Wszystko jest ok, z uwagi na łożysko na przedniej ścianie ruchy dzidzi mogę zaczynać odczuwać dopiero za jakiś tydzień lub dwa. Mój mąż już zakochany. Wcześniej tylko mówił o chłopcu, ale jak się dowiedział, że jednak nie to uśmiech nie schodzi mu z twarzy :)
Jasani gratuluję dziewczynki, to tak jak mój mąż ciągle twardo mówił że chłopak i podradowany był ale jak usłyszał że dziewczynka to głowę dla niej już stracił [emoji38].

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje [emoji4] to będzie córeczka tatusia[emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje córy :) Ja to zazdroszczę tych sukieneczek i warkoczyków. Hehe coś czuję, że zaraz będziesz szalała na zakupach. Szalej! To takie fajne. :)

reklama
Ja bym chyba co pare godzin sluchala;), nie mam ale slyszalam pomaga psychiczne... ja mam co 4 tyg tutaj usg wiec nie ma sensu a z Nicole jakos nie myslalam o tym bo wciaz pracowalam lub spalam[emoji4]i tak do 30 tc a potem to juz 5 tyg I byl porod I od 30
Tc bylo co tydzien usg bo co tydzien ip krawienie
Ja tez mam usg co ok 4 tygodnie ale pamietam jak przy pierwszej ciazy sie stresowalam, jakos nikt mi nie podsunal pomyslu z detektorem a ja nie wiedzialam, ze cos takiego jest :p Teraz jestem spokojniejsza. Jak poczuje ruchy to pewnie juz nie bedzie mi potrzebny ale puki co to jest niezastapiony :)

Do góry