reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie wiem czy to łóżeczko zamawiałaś u tego samego allegrowicza, ale opinie podzielone. Dużo na plus, ale ja czytam głównie te negatywy. Dwie opinie mnie troszkę zraziły, bo ponoć robione na szybko i potrafią być elementy niedomalowane, a ktoś inny napisał, że źle wyszlifowane, bo przy składaniu wbiła się drzazga... Ja nie chcę straszyć [emoji14] Zawsze może być z tysiąca jeden wadliwy element.

Jak pisałam maila do tego sklepu, to odpisali, że dobrze by było, abym przy kurierze sprawdziła części w paczce. Bo już widzę jak kurier stoi i czeka, aż ja to wszystko obejrzę. Dałam sobie spokój.
Rozumiem. Też już przeczytalam te opinie i się przerazilam choć więcej jest pozytywnych. Na szybko sprawdzilismy czy kolor i rysunek się zgadzają a na jutro mężowi dalam zadanie żeby dokładnie posprawdzal czy niczego nie brakuje. Mam nadzieję że jednak będzie ładne i solidne. Już dziś mi koszmary się śniły [emoji33]

reklama
Dziewczyny który monitor oddechu lepszy angelcare czy babysense 5 bo mają podobne ceny. Czy oba są na baterie?
Jakie używacie?

ropuszka666 czy Ty korzystalas z jakis str z przepisami, jestem zalamana dzisiaj :( po jednej kanapce z ciemnego pieczywa z poledwica z indyka , salata i pomidorem cukier 170 , plakac mi sie chce, nie wiem czy mi sie pogorszylo czy moze z chlebem cos nie tak, ale nie mial zadnego karmelu, cukrj ani slodu. jestem zalamana tymi cukrami
Ja już rozkłada ręce z moimi wynikami jem to samo i jednego dnia cukier np 6.2 a w następnym dniu po tym samym jedzeniu 8.6 ja mam inne jednostki norma jest 7.8. A diabetolog mądrzy się nie jesc tego, tego, i tego i jeszcze trochę to woda sama zostanie. U mnie też cukier skacze jak mam za duże przerwy między posiłkami i staram się jeść regularnie 6 posiłków dziennie ale widzę teraz ze i to nie pomaga. Aż mnie trzęsie jak mam znowu dzwonić i się tłumaczyć co jem i słuchać "więcej warzyw"

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

ropuszka666 czy Ty korzystalas z jakis str z przepisami, jestem zalamana dzisiaj :( po jednej kanapce z ciemnego pieczywa z poledwica z indyka , salata i pomidorem cukier 170 , plakac mi sie chce, nie wiem czy mi sie pogorszylo czy moze z chlebem cos nie tak, ale nie mial zadnego karmelu, cukrj ani slodu. jestem zalamana tymi cukrami

Kochana może być wina polędwicy u Mnie wszystkie wędliny odpadły . Od 30 tc cukier mi skakał nawet z powietrza i czasami dieta nie pomoże dlatego Ja już byłam na insulinie . Moja dieta nie była za specjalna bo przez zgagę i refluks tolerowałem tylko nabiał . Poczytaj może na tej stronie co można a co nie Link do: Home

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój jak mnie zobaczył w akcji na tych dwóch to prawie leżał na ziemi ze śmiechu [emoji23][emoji23] dziś wymyśliłam ze wytnę dziury w starym staniku i zrobie sobie pseudo gorset bo tak ciężko nie mieć wolnej ręki przy dziecku [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Myślałam,ze w tym zestawie na 2 juz jest gorset?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry