reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nie wiem czy moj bol dokladnie przypisze spojeniu lonowemu ale ogolnie oni na to mowia bol obreczy miednicy i u mnie objaeia sie to tym ze mam duzy bol miedzy nogami dokladnie miedzy udem od wewnatrz a wargami sromowymi (lepiej chyba tego nie opisze[emoji6]) nie moge chodzic za bardzo, o podnoszeniu nog moge zapomniec, ubieram sie tylko na siedzaco, nie moge jezdzic autem bo nie mam automatu, w nocy bol przy zmianie stron i duzy problem z podniesieniem sie (niezbedne ramie m)
No to od kilku dni coś podobnego mam tylko w mniejszym stopniu. A o aucie od dziś też mogę zapomnieć bo mój brzuch już ociera się o kierownice [emoji51]

Już dawno sobie nie radzę i nawet nie próbuję :-) :) strach zrobić sobie krzywdę :unsure:

Dziewczyny, bolało/boli komuś spojenie łonowe w trzecim trzymestrze?
Mnie bolalo. Ważne, zeby sie nie rozeszło ponad 1,5cm

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Dziewczyny a w temacie bujaczków - co sądzicie o tym:

Link do: 4MOMS Leżaczek 3w1 MAMAROO 4.0 Silver Plush

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pamiętam jak po prenatalnych poszliśmy oglądać rzeczy dla malutkiej i mąż prawie z takim bujaczkiem wyszedł ze sklepu[emoji38]. Fajne one są, dużo funkcji bujania ale to zakup na dosłownie parę miesięcy a cena ponad 200f była, więc zimny prysznic sobie zrobiliśmy i zrezygnowalismy, zwłaszcza że dziecko może nie będzie chciało leżeć w tym. Ale podobają mi się one[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też już ten brzuszek mam i cięzko ale jakoś jeszcze daje rade, czasem wołam męża już do pomocy ;) ale on się boi żeby mnie nie skaleczyć hahah ;) Ja po wizycie wszystko dobrze synek waży 2130g na 32t6d,położenie głowkowe
Super. Ale duży chłopak :) między nami niecały tydzień różnicy ale z wagą spora różnica. Mam nadzieję że moja malutka szybko podrosnie

Kochane co myślicie o detektorach tętna ? :) planuję zakupić :)

Proszę o opinie i najlepiej jakie polecacie i gdzie można kupić ❤

Zaglądam dość często jednak bardzo mało piszę :) dlatego , że wszystko w pośpiechu ... najwyższy czas zwolnić :)

Ja z kolei 14 tego mam KTG ... no i zabrałam się za zapisywanie skurczy , bo nieraz jak chwytają to aż strach od kilku dni czuję się inaczej , gorzej a o śnie mogę pomarzyć ... w nocy mam czasem wrażenie , że mały zaraz wyjdzie hahaha ( potrafi dać w kość )
No i w dodatku wyszedł nam dodatni GBS :/

No to zobaczymy , która z nas będzie pierwsza na porodówce

Coś rzadko do nas zaglądasz :hmm:

My wizytę mamy dopiero w następnym tygodniu, więc nie wiem ile nasz maluch ma i co tam się zmieniło. Dziś skończyłam 37 tc i właściwie mogę rodzić w każdej chwili, choć jeszcze tego nie widzę. Chyba wytrwam do terminu :p

Mnie też przy zapisie na 14 lutego, ginek stwierdził, że może się nie zobaczymy, bo to już gorący czas będzie :D Pewnie każdy daje taką nadzieję na szybsze powitanie naszych pociech.

A ja sama czuję się zmęczona, śpiąca i ciężka haha

reklama
Do góry