adunnnia90
Fanka BB :)
Maxi cosi cabriofix z bazami samochodowymiA foteliki jakie macie??
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Maxi cosi cabriofix z bazami samochodowymiA foteliki jakie macie??
Ja mam nawet sporo na 50. Przy bliźniakach większe prawdopodobieństwo, że urodzą się mniejsze, więc tym bardziej.Ja kupuję 50 :-) co prawda kilka sztuk, ale kupuję tez maleńkie :-)
Jak Dzieciaki będą większe to zostaną dla lalek :-))
Zamówiliśmy Cybex Aton M Isize + bazaA foteliki jakie macie??
A jaką masz bazę do fotelików, bo wiem, że są różne?Maxi cosi cabriofix z bazami samochodowymi
Racja do niektórych rzeczy lepiej się nie przyznawać [emoji1]Zamówiliśmy Cybex Aton M Isize + baza
Dzisiaj miałam pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Położna pytała, kto ma mieć planowane cc. Dobrze, że się nie przyznałam, bo była o tym gorąca dyskusja![]()
Do każdego modelu fotelika pasuje inna baza. W opisie fotelika masz napisane jaka baza do tego modelu. Akurat do naszej bazy pasuje fotelik następny dla większego dzidziusia, więc drugiej bazy nie trzeba będzie kupować, tylko sam fotelik.A jaką masz bazę do fotelików, bo wiem, że są różne?
Maxi cosi cabriofix z bazami samochodowymi
Mówie o tym otwarcie. Chociaż wiem, że może się to odwrócić przeciwko mnie czy dziecku, ale licze na mądrość ludzi albo że dzięki temu zmadrzejaDziewczyny a odnośnie przyznawania się to mam pytanie, które pewnie przewijało się tu już nie raz. Jak jest w Waszym przypadku z informacją o in vitro? Trzymacie to w wielkiej tajemnicy czy raczej otwarcie o tym mówicie??
Dziewczyny a odnośnie przyznawania się to mam pytanie, które pewnie przewijało się tu już nie raz. Jak jest w Waszym przypadku z informacją o in vitro? Trzymacie to w wielkiej tajemnicy czy raczej otwarcie o tym mówicie??