reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochane tak tak jestesmy już po. Leon urodził się zaskakując nas 02.02. zaraz po polnocy. Miałam mieć planowe cc 05.02 nasz synek miał swój plan-odeszły mi wody. Jesteśmy już w domu i uczymy się siebie . Ściskamy Cioteczki z forum
Gratulacje [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane tak tak jestesmy już po. Leon urodził się zaskakując nas 02.02. zaraz po polnocy. Miałam mieć planowe cc 05.02 nasz synek miał swój plan-odeszły mi wody. Jesteśmy już w domu i uczymy się siebie . Ściskamy Cioteczki z forum
Aj i nic się nie chwalisz. Gratuluję!
A powiedz nam jaką miał wagę i długość? [emoji8]

Gratuluję od całego serca [emoji4] [emoji7]

Dziewczyny jak to jest z "opryszczką czy zimnem" w ciąży??
Słyszałam, że jest to podobno bardzo niebezpieczne, a chyba cos mi rośnie na ustach :-( mogę stosować jakieś maści na to lub plasterki?

Słyszałam, że jest to podobno bardzo niebezpieczne, a chyba cos mi rośnie na ustach :-( mogę stosować jakieś maści na to lub plasterki?
W tej lokalizacji nie jest groźne. Możesz stosować plasterki lub maść Zovirax lub Hascovir. Ja już dwa razy miałam w ciągu całej ciąży. Na mnie najlepiej działa przemywanie tego amolem lub spirytusem.

reklama

Opryszczka wargowa nie jest niebezpieczna jeśli przechodzilas ja już kiedyś w życiu. Ja miałam opryszczke jakieś dwa tygodnie po transferze (a nie miałam jej już kilka lat). Mamaginekolog też napisała na ten temat artykuł, polecam :)

Do góry