reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny cesarka 27.03
Nogi mam jak z waty i nie moge uwierzyc ze za 2 tyg nasza ksiezniczka juz bedzie z nsmi[emoji7]
Oj to ci mala wiercipietka, i tak bywa[emoji20], dasz rade[emoji110][emoji4] . Ja dzis tez po usg mała niby wazy 2500 choc mam watpliwisci do pomiaru bo na odwal angielka zrobila usg, 3 tyg temu mała miała ok 2400 cos nie pamięta dokladnie ile i to nie mozliwe by nic prawie nie przybrala skoro twierdza ze przeplywy ok.
To kwietniowki przeniosły sie na marzec [emoji38] kto by pomyslal, tyle w kwietniu nas bylo.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj to ci mala wiercipietka, i tak bywa[emoji20], dasz rade[emoji110][emoji4] . Ja dzis tez po usg mała niby wazy 2500 choc mam watpliwisci do pomiaru bo na odwal angielka zrobila usg, 3 tyg temu mała miała ok 2400 cos nie pamięta dokladnie ile i to nie mozliwe by nic prawie nie przybrala skoro twierdza ze przeplywy ok.
To kwietniowki przeniosły sie na marzec [emoji38] kto by pomyslal, tyle w kwietniu nas bylo.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
No mi dzisiaj wyjatkowo starala sie pomierzyc a brzuszek to z 15 razy mierzyla bo zle bylo widac przez to jej ulozenie. I tak z pomiarow to AC mam 94% wiec grubasek mi sie szykuje. Dokladnie wazy 3225g
To Twoja bedzie drobniutka[emoji4]

Na watku kwietniowek juz nam sie wypakowywania zaczely[emoji6]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak mi lekarz robil usg wczoraj to chcial przez brzuch zrobic 11tc ale bylo bardzo slabo widac i stwierdzil ze straszne tylozgiecie... Ej to 3 ciaza i w kazdej robili szybko przez brzuch i nie bylo problemu i jedzcze nie uslyszalam nigdy o tylozgieciu u mnie :D co to zmaczy dla mnie i ciazy?
Ja mam tyłozgięcie macicy to nic złego ;)

dziewczyny , wczoraj @M@gda prosila żeby pogratulować tym dziewczynom , którym się udało i czekaja na swoje dzieciaczki i tym już rozpakowanym. Ktoras z Was kiedyś pytala co u niej, wiec troszkę chorowaly, 3 tygodnie katar u Żywii i jeśli dobrze pamietam zapalenie krtani u Magdy , ale już jest dobrze. Caly swój czas poswieca Żywii, dlatego nie pojawia się na forum.
Ja pytałam

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Dziewczyny poniewaz temat cc wczesniej byl.mi obcy to napiszcie mi prosze co jeszcze powinnam z aptecznych rzeczy kupic dla dziecka i dla siebie. Mam dla malej wit d z dha i probiotyk. Podobno jeszcze wit c sie podaje alenie wiem ktora mozna od urodzenia?
No i co dodatkowo dla mnie? Co z rana? Jak dbac czym smarowac? Co na blizne i po jakim czasie?

I jeszcze co najlepsze na pobudzenie laktacji? Bo przy cc roznie z ta laktacja jest wiec wole byc przygotowana a nie wiem co u mnie dostane

Do góry