reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mężowi też się podobają :-) tylko tu dziewczyny radziły żeby dla bliźniaków zbyt podobne nie były i zastanaeiamy sie czy takie mogą być :-) mi sie wydaje ze nie są jakieś podobne bardzo jak Kasia i Basia [emoji14]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wazne zeby wam sie nie mylilo a jak sie Wam podobaja to juz wogole:)

reklama
A my mamy 14 tygodni i 6300 .
I ulewa nam się mleczko i bardzo płaczemy ....
Dostałysmy syropek na zgage trochę pomógł Ale dziś zmieniliśmy jeszcze mleczko ....
Śpi jak anioł z mamusia Zobacz załącznik 843077 od 21 do 6 mniej więcej za to w dzień cały czas na rękach i ulewa i ulewa i płacze i krzyczy . ...
W dzień drzemki 2x 30 minut .....
Śmieszka mala [emoji4] i jak juz przybrala [emoji8]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem jak ceny stacjonarnie w gemini, ale jak np sprawdzałam to samo w rossmanie czy innym sklepie to sa różnice nawet spore. Np pampersy premium care 88szt 1 to 8 zl drozsze były niż w gemini to samo płyn do kąpieli dla maluszka. A dwa to ogromny wybór w gemini. Znowu jakbym miala zakupy robiac stacjonarnie w kolejce to chyba bym padła bo jednak troche tego jest.
U mnie w mieście w gemini ten sam produkt jest o min 25%drozszy niz online...

Dzis chyba cos dostaniesz:) bo po 8 wyruszyła z Warszawy:)
Jesteś Mega!!
34c330978fcc4eccc21cbf652ca767e1.jpg

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Bobisia wszystkie kosmetyki kupujesz w Aptece Gemini? Bo ja właśnie mam dylemat czy zamawiać wszystko tam czy po prostu iśc do apteki i poradzić się kogoś na miejscu.
Narazie nie zamówiłam jeszcze nic, ale ceny mają bardzo dobre. Na pewno coś zamówię, ale jeszcze nie wiem co :) Chciałabym zamówić m.in. majtki siateczkowe, ale nie wiem jaki rozmiar :(

Witajcie Dziewczyny:) Nie napisałam wczoraj ale właśnie wczoraj miałam badania prenatalne 1 trymestru i lekarz wspomniał że zarówno kość nosowa jak i przezierność OK. Pozostaje mi czekać na wyniki ok 10 dni, jednak lekarz powiedział, że po tym co widzi to by się wyników z krwi nie obawiał... :) Dowiedziałam się również że mój dzidziuś to dziewczynka Anastazja:) także @jasani sprawa wyjaśniona w znakach zapytania można dopisać córeczkę :) Dodaje zdjęcie z wczoraj:) Miłago dnia!
Gratuluję kochana :)

reklama
Dziś położna powiedziała że kikucik wisi już na włosku i już niebawem odpadnie.

Jak będzie z pempuszka krwawić to mamy właśnie odkażać octaniseptem, a dookola kikucika mieliśmy przemywać tylko woda przygotowaną. Żadnym alkoholem.

Synek pięknie nabiera masy [emoji106] to wiszenie na cycku przynosi efekty i czuje się zadowolona dziś [emoji5]

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Super. U mnie też już pepuszek odpada . Mam sporo pokarmu ale mała nadal woli nakładki i butelkę. Z dnia na dzień jest coraz lepiej że wszystkim

Do góry